Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Sok-sok szép gól, rengeteg új élmény az U10-es fordulón

Sok-sok szép gól, rengeteg új élmény az U10-es fordulón

A hétvégén végre az U10-es Kisiskolás Verseny küzdelmei is elkezdődtek, ráadásul az első fordulót rögtön egyesületünk rendezte a POTE Csarnokban. Mint ismert, ebben a korosztályban az eredményt még nem számoljuk, de örömteli, hogy összesen négy csapat is képviselte klubunkat a hazai fordulón. U10-es korosztályunk egyik edzője, Virág Noémi két csapatot is indított SZKKA 1 és SZKKA 2 néven.

A vírus miatt sajnos mindkét csapat csak hat-hat játékossal tudott részt venni a fordulón. Az egyes csapat az SZKKA III., a kettes a Celldömölk ellen játszott először, a második meccsünket pedig egymás ellen játszottuk. Úgy gondolom, hogy jó gyakorlás volt ez mindkét együttesnek, kellemesen elfáradtak és sok új élménnyel gazdagodtak a lányok - értékelt Virág Noémi.

Az U10-es Kisiskolás verseny első fordulóján az SZKKA III. és SZKKA IV. csapatát Kiss Szabolcs irányította.

A sok hiányzó, beteg ellenére ki tudtunk állni a hétvégi fordulón. Az első meccsen sajnos két sérülés is történt, de a második mérkőzésre visszatértek a lányok és jól küzdött a csapat. Keményen védekeztek és harciasan mentek előre. Sok szép gól született, ezúton is szeretnék gratulálni nekik – fogalmazott edzőnk, Kiss Szabolcs.