Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Sulikézi Fesztivál: a Zrínyi Ilona Általános Iskolában jártunk

Szeretnénk minél több szombathelyi gyerekkel megismertetni és megszerettetni a kézilabdát. Pődör Zoltán ügyvezető és Totó meglepetéssel is készült a lányoknak.
Sulikézi Fesztivál: a Zrínyi Ilona Általános Iskolában jártunk

Az idei szezontól kezdve egyesületünk a szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskolával és a Derkovits Gyula Általános Iskolával karöltve csatlakozott a Magyar Kézilabda Szövetség által indított Kézilabda az iskolában programhoz, melynek keretein belül a héten megszerveztük az ősz I. Sulikézi Fesztiválját a Zrínyi Iskola alsó tagozatos lányai számára.

Az elsőtől negyedik évfolyamos gyerekek az iskolakezdés óta hetente két alkalommal vesznek részt 1-1 órás kézilabdaedzésen, ahol játékos formában ismerkedhetnek meg a sportág sajátosságaival. A héten pedig mi látogatottunk el és tartottunk a gyerekeknek Sulikézi Fesztivált a Zrínyi Ilona Általános Iskolában. Ezzel is szeretnénk minél több szombathelyi gyerekkel megismertetni és megszerettetni a kézilabdát, hogy aztán akár egyesületi szinten az SZKKA égisze alatt sportoljanak.

A Zrínyi iskolában szervezett Sulikézi Fesztivál remekül sikerült, a játékos feladatok után az SZKKA első embere, Pődör Zoltán és klubunk kabalafigurája, Totó meglepetésekkel is készült a lányoknak, akik SZKKA-s tornazsákot és sálat is kaptak a program zárásaként.

A Sulikézi Fesztivál következő állomásaként hamarosan a Derkovits Gyula Általános Iskolába is ellátogatunk!