Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szekszárd-meccs előtt: játékosaink szurkolóink támogatását kérik

Szombaton az 1 győzelemmel és 1 vereséggel álló, a tabella 9. helyén tanyázó Szekszárdot fogadjuk hazai pályán.
Szekszárd-meccs előtt: játékosaink szurkolóink támogatását kérik

ITT már megtudhatták Marosán György vezetőedző és Pődör Rebeka várakozásait, az alábbiakban további 2 kulcsjátékosunk mondja el, mit vár az összecsapástól.  

Hornyák Bernadett: nagyon várjuk a mérkőzést, szerintem megfelelően fel fogunk készülni az ellenfélből, de szerintem fontosabb, hogy a saját játékunkra tudjunk koncentrálni. Egy futos mérkőzést szeretnénk játszani, aminek a végén természetesen csak győzelemmel hagyhatjuk el a pályát, amihez szükségünk lesz a szurkolóink támogatására is, reméljük, hogy minél többen kilátogatnak!

Varga Nikolett: szerintem nagyon nehéz mérkőzés vár ránk a hétvégén. Készülünk a Szekszárdra videóval és taktikai edzésekkel, de nekünk csak a saját játékunkkal szabad foglalkozni. Jó iramú mérkőzéseket játszunk, hétvégén is mi szeretnénk dominálni a meccs elejétől fogva. A támadásunk és a kapusteljesítményünk már jó, a védekezésen még csiszolnunk kell és minden rendben lesz. Szeretnék a csapatnak segíteni és remélem győztesen hagyjuk el a pályát. Mi mindent megteszünk és remélem a szurkolóink ismét kilátogatnak az Egyetemi csarnokba, hogy újra együtt ünnepeljük a 2 pontot. Köszönjük az eddigi bíztatásukat!

Az SZKKA – Szekszárd meccs szombaton 16 órakor kezdődik, a színhely ezúttal is az Egyetemi Sportcsarnok lesz!