Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szép cselek, jó támadások, nagy küzdelmek

A kisiskolás bajnokság U10-es korosztály Tóth László régiójában szombaton az ELTE-SEK Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumában játszottunk.
Szép cselek, jó támadások, nagy küzdelmek

Előbb a Szombathelyi KKA I. - Haladás VSE SKFT, majd a Körmendi DMTE - Szombathelyi KKA II., Szombathelyi KKA I. – Körmendi DMTE, végül pedig a Celldömölki VSE - Vulkán    - Szombathelyi KKA II. meccseket rendeztek az I. és a II. csapatainknak. 
- Gratulálok mindenkinek! Kicsit lassú meccsek voltak, én egy pörgősebb játékot szeretnék látni. Ennek ellenére mindenki küzdött, láttam szép cseleket és voltak szép támadásaink. Így tovább, gyorsulni kell és még többet figyelni egymásra – értékelte a látottakat Debreczeni Luca edző. 

A kisebbek számára Szombathelyi KKA III. - Haladás VSE SKFT, majd Bajnok DSE Nemesvámos I. - Szombathelyi KKA III. meccs következett. 
Az U9 csapatunk egy korosztállyal feljebb játszott ma. Hatalmasat küzdöttünk, bátor, küzdős harcos csajok voltunk ma! Az eredményeket ugyan nem számolják, de volt egy nyertes és egy vesztes meccsünk – tájékoztatta oldalunkat Farkas Heni edző. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK