Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szép és eredményes játék az U11-es gyermekbajnokságban

Két csapattal utaztunk Ajkára.
Szép és eredményes játék az U11-es gyermekbajnokságban

Ezúttal Ajkán rendezték az U11-es Gyermekbajnokság aktuális fordulóját, ahol a hazai Ajkai Tranpolin SE együttesével az SZKKA két csapata is összecsapott. U11-es lányaink mellett az U10-es csapatunk is pályára lépett az eggyel nagyobbak ellen. Mindkét gárdánk szépen szerepelt a fordulóban, íme edzőink beszámolója: 

- Hiányos kerettel mentünk, sok hiányzónk volt. Mindezek ellenére nagyon jól játszottak a lányok. Fegyelmezett volt a védekezés, jó kapusteljesítmények, és jó támadójáték mindkét mérkőzésen. Viszontláttam az előző edzéseken gyakorolt cseleket, játékelemeket. Gratulálok a lányoknak és természetesen az ellenfeleknek is - értékelt Albert Krisztián, U11-es csapatunk edzője. 

- Az U10-es csapatunk az első mérkőzését a hazai U11 Ajkával kezdte. Nagyon szépen és eredményesen játszottunk. A második mérkőzésen elfáradtunk, sok technikai hibával játszottunk, de összessègèben elégedett vagyok, ügyesek voltak a lányok. Gratulálok nekik - mondta a játéknap Farkas Henriett, az U10-es lányok trénere.