Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

„Szeretnénk meglepni a Dunaújvárost”

Csire Fanni nagyon várja a bajnoki rajtot, hiszen utoljára másfél éve lépett pályára tétmérkőzésen.
„Szeretnénk meglepni a Dunaújvárost”

A felkészülési időszak és az edzőmérkőzések után szombaton újra tétmérkőzésen lép pályára a Szombathelyi KKA NB I-es csapata, amely az előző idényhez hasonlóan a Dunaújvárosi KKA otthonában kezdi a K&H Liga küzdelmeit. A szezonrajt előtt sajátnevelésű szélsőnket, a hosszú sérüléséből nyáron visszatérő Csire Fannit kérdeztük a felkészülésről és várakozásairól.

Úgy gondolom, hogy sokat és keményen dolgoztunk az elmúlt hetekben, hogy a lehető legjobb formánkban kezdhessük meg a szezont. Azt érzem, hogy készen állunk a rajtra. Az edzőmérkőzések nem mind úgy alakultak, ahogy azt szerettük volna, de levontuk a megfelelő következtetéseket a rosszabb eredményekből is. Ez a szakasz az építkezésből, gyakorlásból állt. A bajnokság kezdetével mindez változik, mostantól az eredményességen lesz a fókusz. Van egy kitűzött cél, aminek meg akarunk felelni

A 22 éves balszélsőnk közel egyéves kihagyás után kezdte el a nyári felkészülést a csapattal és már alig várja, hogy újra tétmérkőzésen lépjen pályára SZKKA-mezben.

- Szerintem nagyon gyorsan elteltek a napok, úgy hiszem, hogy sokat dolgoztunk ez idő alatt és hasznos edzőmérkőzéseket játszottunk. Nekem nagyon sok idő kimaradt, így már nagyon várom, hogy másfél év után újra tétmeccsen is játszhassak. Hasznos tagja szeretnék lenni a csapatnak, segíteni akarom a csapatot a legjobb tudásom szerint. Sikerre éhesen várom a mérkőzéseket – hangsúlyozta Csire Fanni, akit természetesen a szombati, DKKA elleni bajnoki nyitányról is kérdeztünk.

- Nehéz, küzdős mérkőzésre számítok, az elmúlt években mindig jó mérkőzéseket játszottunk a Dunaújvárossal. Szeretnénk, ha ez most is így lenne. A tudásunk maximumára lesz szükségünk a jó eredmény eléréséhez. Meg szeretnénk lepni őket, együtt, egy csapatként kell küzdenünk majd szombaton – nyilatkozta Csire Fanni.