Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szervezett, gyors játék és szép megoldások az U11-es fordulón

Szervezett, gyors játék és szép megoldások az U11-es fordulón

A hétvégén Győrben rendezték az U11-es Gyermekbajnokság harmadik fordulóját, ahol szokás szerint több csapattal is képviseltük egyesületünket. Hivatalosan az eredményt ugyan nem számoljuk még az U11-es korosztályban, de a harmadik fordulóban is nagyarányú győzelmeket aratott az SZKKA 1 néven szereplő U11-es csapatunk.

U11-es Gyermekbajnokság,  3. forduló, Győr:

-Az elmúlt héten a figyelem sajnos a betegség felé fordult. Az edzéseken csökkentett létszámmal voltunk jelen, de gyakorolni jól tudtunk. Vasárnap csak kilenc fővel vettünk részt a harmadik fordulóban. Ennek ellenére szépen kézilabdáztunk, az első meccs elején volt csak zavar a játékunkban. Gyakoroltak a lányok, voltak szép megoldások. A szervezett, gyors játékot szeretjük, a mérkőzések nagy részében ezt sikerült megvalósítani. Gratulálok lányok, csak így tovább – értékelt U11-es csapatunk edzője, Debreczeni György.

SZKKA 2 néven U10-es csapatunk is részt vett a fordulón az idősebbek között, Virág Noémi tanítványai az SZKKA 1 mellett a Győri ETO KC IV együttesével játszottak a nagyobb korosztályban.

-Az első mérkőzés pozitívuma, hogy a korai indulás ellenére az elmúlt fordulók álmos kezdésének most nyoma sem volt. Az első pillanattól kezdve bátran támadtunk és keményen védekeztünk. A második meccsen a „nagyok” ellen csak annyit kértem, hogy az októberi egymás elleni meccshez képest kevesebb gólt kapjunk és lőjünk többet. Ezt a lányok maximálisan teljesítették, méltó ellenfelei voltunk az idősebbeknek. A két csapat játékosainak szülei remek hangulatot teremtettek a csarnokba, együtt szurkolnak a két csapatunknak – mesélte Virág Noémi.