Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szezonzáró bankett a Forum Étteremben

A szűk körben tartott, megható közös vacsorán távozó játékosainktól is méltóképp elbúcsúztunk.
Szezonzáró bankett a Forum Étteremben

A nagyon hektikus 2023/24-es bajnoki idény befejezése után a csapat, a szakmai stáb és a klubvezetés részvételével szűk körben tartottuk meg a szokásos szezonzárú bankettünket, melynek ezúttal támogatónk, a belvárosi Forum Étterem adott otthont.

A remek hangulatú estén Pődör Zoltán ügyvezető, valamint Dr. Hende Csaba évértékelője után a lányok meglepetése következett: a csapat egy megható videóval és bekeretezett mezzel köszönte meg a vezetőedzőként búcsúzó klubvezető munkáját.

A szezonzáró banketten a klubtól távozó játékosainktól is méltóképpen elbúcsúztunk. Nagyon sajnáljuk, de egyúttal büszkék is lehetünk, mert ismét bebizonyosodott, hogy nevelőegyesületként remek munka zajlik a klubnál, ugyanis két fiatal tehetségünk is az NB I-be távozik: a felsőfokú tanulmányait a fővárosban folytató Horváth Annára a DKKA csapott le, a Szombathelyen felnőtt szlovák válogatottá váló Győri Viktória pedig Siófokon folytatja.

Rajtuk kívül a klubunknál három évet lehúzó Balog Judit is távozik a kapuból, Katarina Tanaskovics más országban folytatja, Kiskartali Zsófia pedig abbahagyja a profi kézilabdát. Távozóinknak köszönjük az eddigi munkát és sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz!

Ezúton is köszönjük a vendéglátást a Forum Étteremnek!