Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szezonzáró bankett a Cabana Gardenben

Szezonzáró bankett a Cabana Gardenben

A rettentően nehéz 2020/21-es idény befejezése után a Hungast SZKKA NB I-es csapata megtartotta az ilyenkor szokásos szezonzáró bankettjét, amelynek ezúttal a Cabana Garden adott otthont.

A játékosok, a szakmai stáb, a klubvezetés és kiemelt szponzoraink mellett városunk polgármestere, Dr. Nemény András, valamint Dr. Horváth Attila és Dr. László Győző alpolgármesterek is elfogadták a meghívást a vacsorára, ahol közösen zártuk le az NB I-es bennmaradással befejező szezont.

Dr. Nemény András köszönőbeszéde után az SZKKA vezetőedzője, Marosán György értékelte az évet, majd csapatkapitányunk, Lilja Horilszka köszönte meg a csapat nevében fantasztikus szurkolóink, szponzoraink és a város támogatását. Pődör Zoltán ügyvezető-elnök is háláját fejezte ki, valamint kiemelte a bennmaradás fontosságát, amivel kerek maradhatott a klub rendszere, felépítése, hiszen felelősséggel tartozunk az egyesületben kézilabdázó rengeteg szombathelyi fiatalnak, akiknek így továbbra is biztosítottuk a jövőképét.

A nehéz hónapok és a bennmaradást érő fantasztikus szezonhajrá után rá is fért a csapatra egy kis kikapcsolódás. Jó pihenést kívánunk Mindenkinek, szponzorainknak pedig még egyszer köszönjük az egész éves támogatást!

Íme galériánk a bankettről: