Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

SZKKA Karácsony és jótékonysági adománygyűjtés: emelkedett hangulatban együtt ünnepelt az SZKKA közössége

Ismét megmutattuk, hogy milyen erős, összetartó közösség vagyunk! Jó volt Veletek!
SZKKA Karácsony és jótékonysági adománygyűjtés: emelkedett hangulatban együtt ünnepelt az SZKKA közössége

Korábbi hagyományainkat követve idén újra megszerveztük az SZKKA Karácsonyt az Oladi Művelődési Központban, ahol kedden délutántól egészen estig emelkedett hangulatban ünnepelt az SZKKA teljes közössége, a legkisebbtől kezdve a felnőtt csapatig a játékosok, a szülők, az edzők és a klub munkatársai.

Bátran kijelenthetjük, hogy a legutóbbi 2019-es közös karácsonyozás után már mindenki nagyon várta, hogy újra együtt ünnepeljünk. Ennek megfelelően talán még sosem voltunk ilyen sokan, és talán még sosem telt ilyen fantasztikus hangulatban az SZKKA Karácsony, ahol a gyerekek és a szülők is élvezhették a közös fadíszítést, a mókás sorversenyeket, az olykor megható, olykor vicces csapatok által előadott műsorokat.

Pődör Zoltán ügyvezető karácsonyi köszöntője után a különdíjak átadása következett: az Év Csapata U13-as együttesünk lett, az Év Edzője pedig az őket irányító Debreczeni György. Az Év Felfedezettjének Szabó Dórát, az Év Újoncának Vaspöri Elizát az Év Szurkolójának pedig Szabó-Rácz Elizát választották, ezúton is gratulálunk a 2023-as különdíjasoknak!

Természetesen csapatokon belüli ajándékozás izgalmai sem maradhattak el, az ünnepi este méltó lezárása pedig a szülő-gyerek mérkőzések voltak, ahol még jobban összekovácsolódott a közösség.

A közös ünneplés mellett idén is szerettük volna a nehéz sorsú gyerekek karácsonyát is szebbé tenni, ezért hagyományainkhoz híven adománygyűjtést szerveztünk a Gencsapáti Gyermekotthon lakóinak. A nehéz sorsú gyerekek mellett a Fekete István Állatvédő Egyesület menhelye számára is gyűjtöttünk.

Nehezen találjuk a szavakat arra az összefogásra, amit megtapasztaltunk. Szívszorító és megható volt látni, hogy a kihelyezett gyűjtőpontokra tömött sorokban érkeznek az ajándékok és a felajánlások. Hihetetlenek vagytok, az SZKKA közössége ezúttal is jelesre vizsgázott, mi pedig köszönjük a rengeteg adományt, amit magatokkal hoztatok, a héten eljuttatunk mindent a megfelelő helyre!

A 2023-as fantasztikus hangulatú SZKKA Karácsonyon ismét megmutatkozott, hogy mekkora ereje van a közösségnek! Jó volt együtt lenni Veletek! Köszönjük, és Békés, Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!