Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi: Magabiztos győzelem a Kozármisleny ellen

Pődör Zoltán tanítványai 12 góllal nyertek az Aréna Savariában.
Ifi: Magabiztos győzelem a Kozármisleny ellen

A találkozó elején felváltva estek a gólok, Christe két hetest is védett, tíz perc játék után 6-4-re vezettünk. Ahogy egyre jobban állt össze a védekezésünk, úgy kezdtünk egyre jobban meglépni a vendégektől, 9-4-nél időt kért a Kozármisleny. Nem változott a játék képe a folytatásban sem, Pődör Blanka távoli bombájával már 13-5-re vezettünk. A szünetig 10 gólra növeltük a különbséget, 18-8 volt az állás.

A térfélcserét követően Farkas Hanna is remek védéseket mutatott be, így a vendégek nem tudtak közelebb zárkózni. A második félidő a gyakorlás jegyében zajlott és a serdülőből felkerülő tehetségeink is nagyszerűen helytálltak, sőt növeltük is a különbséget, 25-13-nál újra időt kért a Kozármisleny trénere. Jó védekezésből jöttek szép támadások, magabiztosan őriztük előnyünket a végéig és végül 12 góllal, 31-19-re megnyertük az edzőmeccset. Ifi csapatunk sokat nem pihenhet, szombaton délután Sárváron még két edzőmérkőzésen lépnek pályára. 

Szombathelyi KKA – Kozármisleny SE 31-19 (18-8)

Ifjúsági felkészülési mérkőzés, Aréna Savaria

SZKKA: Christe – Horváth A. 5, Zsákovics 4, Szmolek 2, Gabnai 3, Pődör B. 4, Forgács 1 Csere: Győri 5, Wutschi 1, Pham Lien 1, Lakatos 1, Mersich 1, Tóth B. 3, Szabó N., Farkas H. (K), Szabó J. (K).