Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

SZMK: hajrá 10 éves SZKKA, cél az NB I-be jutás!

Nagyon pozitív volt a szeptemberi szülői munkaközösségi (SZMK) értekezletünk, amelyen Pődör Zoltán klubelnök a szülők előtt kiemelte, hogy a 10 éves klub tovább folytatja a magas szintű szakmai képzést, valamint a külföldi és hazai élményszerző tornák szervezését.
SZMK: hajrá 10 éves SZKKA, cél az NB I-be jutás!

Klubunk 10 éves jubileumi ünnepsége előtt, az Oladi Iskolában tartott értekezletre sokan ellátogattak. A szülők tájékoztatást kaptak az induló bajnokságokról, a benevezett csapatokról, illetve azokról a helyszínekről, ahol idén edzünk. 

- Mindenhol megfelelő szakmai minőségben és mennyiségben elindult az edzésmunka. A Tao-s pályázat kijött, ez sajnos jelentős összeggel mérsékeltebb forrásokat tartalmaz, mint, amire számítottunk. Ugyanakkor nem kesergünk, azon dolgozunk, hogy még jobbá tegyük amúgy is stabil anyagi helyzetünket. Keressük a forrásokat, a további támogatókat. A szülők egyöntetűen megszavazták a tagdíj-emelést, ezzel is hozzájárulva hazai és nemzetközi versenyeztetéseink költségeihez – tájékoztatta oldalunkat Pődör Zoltán klubelnök.  

Az SZMK értekezleten megjelentek is aktívak voltak. A szülők eldöntötték a szurkolói póló árát (3500 Ft), ezt a következő, október 6-i, Szekszárd elleni NB I/B-s hazai meccsen már árulni fogjuk. 
A 10 éves jubileumról is szó esett, a szülők megismerkedhettek a klub elmúlt évtizedének históriájával, korábbi sikereivel. 
Azt is megtudtuk a klubelnöktől, hogy a tavaly elkezdett fejlesztés keretében a klub új cipő, melegítőtáska és Hummel utazó póló megvásárlása mellett döntött. 

- Ebben a szezonban is lesznek új felszerelések mindenkit ellátunk új Hummel-mezekkel, az elhasználódott melegítőtáskákat pedig pótoljuk. Arra kérek mindenkit, hogy otthon, edzéseken legyen téma, beszéljetek róla, ki az, aki esetleg nem kér cipőt, hanem például a kabát jött inkább szóba. Jelezzétek az edzőtöknek és egységesen kérjetek azt – tette hozzá Pődör Zoltán.

Érdemes tudni, hogy ezek az SZMK-gyűlések nyíltak, bármelyik szülő jöhet és elmondhatja véleményét, ötletét. Legyünk minél többen! Az SZKKA fb-on található szm (szkka szm) csoportjába érdemes felvenni az ismerősöket, hogy még többen értesüljenek a történésekről!

Még egy-két jó hír a végére: idén is lesznek élményszerző tornák - prágai húsvéti torna, makarskai és nyári koperi torna – külföldön és idehaza! Hajrá SZKKA, cél az NB I!  
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK