Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szoros mérkőzésen győzelem a tavalyi ezüstérmes otthonában!

Az NB2-es bajnokság rangadóján a Mosonszolnok otthonában szerezte meg a győzelmet a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia csapata.
Szoros mérkőzésen győzelem a tavalyi ezüstérmes otthonában!

Lerohanás gólokkal a félidőre négy gólos előnyre tettek szert a szombathelyi lányok, ám a végét majdnem sikerült elkönnyelműsködni. Visszajött a mérkőzésbe az ellenfél, mert a mérkőzés ezen szakaszában picivel több volt a pontatlanság. A hajrára azonban ismét összekapták magukat a lányok, és hihetetlenül izgalmas körülmények között végül egy gólos sikerrel vonulhattak az öltözőbe.

NB.2 Felnőtt: 

VADY Mosonszolnok - Szombathelyi KKA II 29-30 (13-17)

Szovák Viktória, Szuhogyi Laura 3, Cser Dóra 12/6, Csépke Dominika 1, Dénes Alexandra 1, Bozzai Zsófia 4, Bódi Virág 3, cserék: Károly Anett, Pődör Rebeka 5, Kozma Adrienn 1, Nagy Lili, Szmolek Apollónia, edző: Józsa Krisztián

Józsa Krisztián: A mérkőzés folyamán többször végleg eldönthettük volna a találkozót, de nem koncentráltunk eléggé. Saját magunkat kellett legyőzni a végjátékban. A győzelem óriási fegyvertény. Gratulálok a lányoknak!

Az NB2-es juniorok is legyőzték a Mosonszolnokot. A remek kapusteljesítmény, a precíz védekezés és a második félidei támadójáték kellett ahhoz a  juniorok magabiztos győzelmet arassanak. Külön öröm, hogy kiemelkedett a mezőnyből Kozma Adrienn, akii egymaga 11 gól dobott! Gratulálunk a kiváló teljesítményhez.

VADY Mosonszolnok - Szombathelyi KKA II 21-27 (10-13)
Dénes Alexandra,Bozzai Zsófia,Kozma Adrienn 11,Cser Dóra,Nagy Lili 1,Csépke Dominika,Szuhogyi Laura,Málovics Dorina 6,Bársony Dóra 2,Király Piroska,Bódi Csenge,Szmolek Apollonia 4,Váradi Franciska,Bruno Aida 3, edző: Vers Ákos

Vers Ákos: A kiemelkedő kapusteljesítmény jó alapot adott a játékunkhoz. Védekezésünk jól működött, a második félidőben a támadójáték is feljavult. Gratulálok a lányoknak, nagyot küzdöttek.