Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szuhogyi Laura csatlakozott a felnőtt kerethez

Már nagy izgalommal várta a pénteki edzést a 17 esztendős Laura, aki első alkalommal tréningezett a felnőtt keret tagjaival.
Szuhogyi Laura csatlakozott a felnőtt kerethez

Már régóta tervben volt és az Újév első hetében a szakmai stáb úgy döntött, hogy a tehetséges szélső, Szuhogyi Laura ezt követően a felnőtt csapat edzéseit látogathatja. Laura jelenleg a Nagy Lajos Gimnázium harmadik osztályos diákja, aki már egész kicsi kora óta kézilabdázik. 

Mikor ismerkedtél meg a sportággal?
8 évesen kezdtem el kézilabdázni, szóval nyugodtan mondhatom végigkísérte eddigi életemet ez a gyönyörű sportág, mely már a kezdetektől a szívemhez nőtt. Eddig is mindig teljes erőbedobással vettem részt az edzéseken, versenyeken, tornákon, és úgy érzem a kézilabda szeretete engem minden nehézségen átsegít. 

Milyen volt az első edzés a felnőttekkel?
Kemény volt, de igyekeztem és a jövőben is szeretnék mindent beleadni. Már az első alkalommal nagy segítséget kaptam a csapattársaktól, mindenki nagyon kedvesen fogadott és segítőkész volt, ha valamit nem értettem. Fontosnak tartom, hogy minél többet fejlődjek és tanuljak a többiektől, ezért próbálok minden tőlem telhetőt megtenni!

Hol, milyen poszton láthatunk a közeljövőben?
Balszélső poszton számíthat rám a vezetőedző. Szeretném a maximumot kihozni magamból, senkinek nem szeretnék csalódást okozni. Most bizalmat szavaztak nekem, én pedig igyekszem a játékommal is mielőbb bebizonyítani, hogy számíthat rám a csapat.

Amikor nem kézilabdázol és nem tanulsz, mivel töltöd az idődet? 
Őszintén szólva, nem sok szabadidőm marad, de azt a keveset igyekszem pihenéssel tölteni.