Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szurkolóink előtt le a kalappal, de lehettünk volna sokkal többen is!

Újra elfoglaltunk minden ülő- és álló helyet a Répcelaki Városi Sportcsarnok lelátóin.
Szurkolóink előtt le a kalappal, de lehettünk volna sokkal többen is!

A szombati NB I-es bajnoki meccsünkről szóló közvetítésünket ITT, a 60 percről készített összefoglalónkat pedig IDEkattintva nézhetted meg, illetve tekintheted meg újra. 

A vállalható vereség után 2 nappal - nem megmagyarázva a 2 pont elvesztésének miértjét, - azért érdemes elmondani, hogy a játékosainkat láthatóan megviselte a szombathelyi teremproblémák miatti huzavona. A szinte mindennapos utazás, a kevesebb edzéslehetőség a meccshelyszínen mind-mind rontja az esélyeinket riválisainkkal szemben. Mindenki láthatta, hogy szeptember 21-én milyen hangulatot varázsoltunk az Aréna Savariába, és teljes bizonyossággal mondhatjuk, hogy a Békéscsaba elleni meccsen is megtöltöttük volna Szombathely legnagyobb sportcsarnokát. És, ha 2 ezren vagyunk, talán hamarabb átbillentek volna a holtponton Marosán György tanítványai is. Persze tudjuk, a sportban nincs értelme, a ha-val kezdődő mondatoknak, ám, mint minden csapatsportban, így a kézilabdában is rendkívüli fontossággal bírnak a hazai körülmények, a minél nagyobb szurkolói létszám.

Természetesen megköszönjük Répcelaknak, a helyi polgármesternek, a Répce Sportcsarnoknak és vezetőjének, hogy az Előre elleni meccsre is befogadott és kiváló helyszínt biztosított NB I-es meccsünkre. 

Végül pedig nézzétek meg, miről maradtak le azok, akik nem tudtak szombaton a Répce Sportcsarnokba eljönni. Mi mindig ÍGY szurkolunk,. mi állandóan ilyen hangulatot teremtünk!