Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szurkolóink idegenben is hazai atmoszférát teremtenek

Drukkereink a jövőben is elkísérik csapatunkat, hogy együtt küzdhessünk céljainkért. Köszönjük a támogatást!
Szurkolóink idegenben is hazai atmoszférát teremtenek

A Szombathelyi KKA felnőtt csapata az elmúlt két idegenbeli bajnokiját is győzelemmel abszolválta, így a feljutást jelentő második helyről várja az NB I/B-s bajnokság novemberi folytatását. A SZISE, valamint a Gárdony elleni sikerben is elévülhetetlen érdemei voltak a csapatot elkísérő Szurkolóinknak, akik mindkét meccsen hatvan percen keresztül buzdították a lányokat. Nem csak játékosainknak, Drukkereinknek is nagy élmény volt az idegenbeli túra és úgy tervezik, hogy a folytatásban is elkísérik a csapatot.

- Nagyon nagy élmény volt az idegenbeli mérkőzés. Tetszett a csapatjáték, a remek védekezés, látszott, hogy a lányok élvezik a mérkőzést, akárcsak mi, szurkolók. Volt elképzelés a játékban és kiváló teljesítmény jött a kapuból, ami nyilván erőt adott a csapatnak. Hiszem, hogy mi, szurkolók is hozzátettünk a sikerhez azzal, hogy szinte hazai légkört teremtettünk a csarnokban és számomra is további motivációt adott arra, hogy ha lehetőségem van, akkor akár az egész családdal együtt elkísérjem a csapatot az idegenbeli meccsekre is – fogalmazott az SZKKA törzsszurkolója, Németh Gyula.

- Amikor csak tehetem és nincs bajnoki fordulónk, akkor én is mindig kilátogatok a hazai meccsekre és elkísérem a lányokat az idegenbeli mérkőzésekre. Az előző két idegenbeli találkozón is ott voltam és szurkoltam a csapatnak a lelkes szurkolótáborral együtt. A lányok nagyon sokat fejlődtek gyorsaságban, taktikában. Nagyon sokat tudok tanulni tőlük és nagyon tetszik, hogy sok fiatal is szerepelhet a csapatban. A továbbiakban is szeretnék minél több mérkőzésre ellátogatni, akár idegenben is – mondta egyik utánpótlásjátékosunk, aki nem csak kézilabdázik klubunkba, de lelkes szurkolója is a felnőtt csapatnak.