Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szurkolóink már kiéhezve várják a meccseket

Nem kell sokáig várni: pénteken újra együtt lehet az SZKKA közössége.
Szurkolóink már kiéhezve várják a meccseket

Mint ismert, a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I-es csapata pénteken, a Mosonmagyaróvár ellen játssza első felkészülési mérkőzését az Aréna Savariában. Csapatunk utoljára márciusban, több mint négy hónapja lépett pályára, és edzőmeccs ide vagy oda, a játékosok mellett a szurkolóink is kiéhezve várják, hogy újra mérkőzésen buzdíthassák a lányokat. 

- Emlékszem, pénteken jött a hír, hogy a járvány miatt nem tudunk elutazni Békéscsabára az idegenbeli mérkőzésre, majd jött egy nagyon hosszú szünet. Már alig várjuk, hogy újra mehessünk meccsre szurkolni a lányoknak - kezdte honlapunk érdeklődésére Szabó Zoltán, az SZKKA egyik vezérszurkolója. - A mérkőzések hangulata és a drukkertársak is nagyon hiányoztak ebben az időszakban. Nem tudtunk összejönni, beszélgetni és természetesen meccsekre járni sem. Nagyon hiányzott a csapat is, nem láttuk őket hétről-hétre játszani, ezért már nagyon várjuk a pénteki napot. Eredménytől függetlenül biztosan nagyon jó lesz a Mosonmagyaróvár elleni edzőmeccs, hiszen végre újra együtt lehet az SZKKA közössége: a csapat, a szurkolók és a gyerekek. Nem is kell mondanom, hogy a hangulatról természetesen gondoskodunk. Hajrá csajok, hajrá Szombathely - zárta szavait Szabó Zoltán. 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a pénteki edzőmérkőzésre a belépés díjtalan. A lelátóra és nézőszámra a jelenleg érvényben lévő törvényi előírásoknak megfelelően nem vonatkozik semmlyen korlátozás, de klubunk természetesen biztonsági előírásokkal készül, amelyekről később tájékoztatjuk szurkolóinkat.