Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Taktikában és technikában az ellenfelünk előtt jártunk, mégis kikaptunk

A serdülő III. osztály nyugati csoportjában nagyon jó meccset játszottunk a lébényiekkel. Fotónk az előző fordulóban, a Körmend elleni meccsen készült.
Taktikában és technikában az ellenfelünk előtt jártunk, mégis kikaptunk

Szombathelyi KKA II. - Lébényi KSE 23-27 (12-14)

SZKKA: Molnár Nilla - Wutschi Verona 8, Czenki Petra 4, Krilov Zita 1, Hajdó Jázmin 1, Lakner Eszter 2, Kozma Szof 1, Juhász Luca 3, Sárközi Tirza 1, Marton Jázmin 2, Takács Dóra, Pham Lien Eszter.

A tabellán a Lébény mérkőzés előtt mögöttünk állt, ősszel idegenben 2 gólos vereséget szenvedtünk tőlük.
 

- Továbbra is 3 hiányzót kellett volna pótolnunk. Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó mérkőzést játszottunk egy olyan csapat ellen, akik évekkel idősebbek és ahol valaki “csak” a paramétereket nézi, azt gondolhatta, hogy sima vereséget szenvedünk. Nem minden a fizikai adottság, sebességben taktikában és technikában jócskán az ellenfelünk előtt járunk. Sajnos a második félidőben nem tudtuk már tartani őket, fizikálisan felőrlődtünk, a védekezés sokat kivett belőlünk. Büszke vagyok a lányokra – értékelte a péntek esti bajnokit Vers Ákos edző. 

A tabella 4. helyen álló lányaink legközelebb február 14-én lépnek pályára, akkor hazai pályán a 8. helyen tanyázó tapolcaiakat fogadjuk.