Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Támogatónk is bízik a csapatban

A Komvex Kft. ügyvezetője, Komáromi Szabolcs szerint rengeteg szombathelyi hétvégéjét aranyozná be egy szombati győzelem.
Támogatónk is bízik a csapatban

Mint ismert, fontos rangadó vár a Hungast Szombathelyi KKA NB I-es csapatára, amely szombaton 16 órától közvetlen riválisát, a Boglári Akadémia-SZISE együttesét fogadja 16 órától. Fantasztikus szurkolóink a héten már biztosították a csapatot a támogatásukról, most pedig klubunk egyik legrégebbi támogatója, a Komvex Kft. ügyvezetője, Komári Szabolcs is üzent a lányoknak.

- Azt gondolom, hogy csapatunknak borzasztóan hiányzik a szurkolótábor. A bajnokságban rengeteg olyan meccset kell megvívni, amikor nem esélyesként lépünk pályára, de itt vagyunk a világ legerősebb ligájában és képesnek tartom a csapatot arra, hogy bennmaradó helyen zárja a szezont. Nagyon fontos, hogy a „nyerhető” meccseinken jó védekezés és támadásbefejezés jellemezze a csapatot, ha ez nincs meg, akkor sajnos nincs esély a pontszerzésre. A legutóbb a Békéscsaba elleni jó védekezés és kapusteljesítmény viszont biztató jel a következő fontos meccs előtt, amelyen mindkét csapat számára óriási a tét.

Szponzorunk, ha teheti, mindig kilátogat a hazai mérkőzésekre szurkolni a lányoknak, a mostani helyzetben pedig a képernyő elől követi az eseményeket és buzdítja a csapatot.

- Bár lehetnének szurkolók, de tudjuk, a pandémia miatt ez nem lehetséges. Győzelmet várok a csajoktól, de ezért biztosan kőkeményen kell harcolni. Az olyan kiváló sportemberek, mint Horilszka, Tomasevics, valamint a kiváló fiatal tehetségeink közösen itthon tartják a két pontot. Annyit szeretnék üzenni a csapatnak a magam nevében, hogy a támogatók mögöttük állnak és bíznak bennük. Mindenkinek nagyon nehéz a mostani helyzetben, de rengeteg szombathelyi ember szombat délutánját aranyoznák be egy sikerrel. Sok erőt kívánok hozzá a magam és a támogatók nevében. Hajrá SZKKA – üzente a Komvex Kft. ügyvezetője, Komáromi Szabolcs.