Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Taroltak az SZKKA-csapatok az U12-es bajnokságban

Taroltak az SZKKA-csapatok az U12-es bajnokságban

A hétvégén Nemesvámos adott otthont az U12-es Gyermekbajnokság aktuális fordulójának, ahol nagyszerűen teljesítettek a Szombathelyi KKA csapatai: U12-es együttesünk fontos rangadón mutatta meg, hogy milyen erős csapat, U11-eseink pedig az idősebbek között is remekeltek, így összesen négyből négy győzelemmel zártuk a játéknapot.

U12-es Gyermekbajnokság, 9. forduló, Nemesvámos:

Szombathelyi KKA 1 – Bajnok DSE Nemesvámos 23-19

Szombathelyi KKA 1 – Veszprém Pannon SE 33-9

- Két veretlen csapat találkozott az első mérkőzésen. Egy kis feszültség volt is, főleg bennünk. Az első félidőben csak futottunk a nemesvámosi lányok után: az ő 14 góljukra csak 9-et tudtunk dobni. Nehéz volt, nem igazán sikerült elérnünk, amit szerettünk volna, az ellenfél diktálta a tempót. A második félidőre változtattunk a védekezésünkön, és biztattuk egymást. Sikerült fordítanunk, mindent elmond a mérkőzésről, hogy a Nemesvámos csapata csak 5 gólt tudott lőni a második játékrészben, mi viszont 14-et. Fantasztikus volt a hangulat a pályán is és a nézőtéren is. Igazi rangadó volt az U12-es korosztályban. A lányok nagyszerűen játszottak és nagyon nagy energiákat mozgósítottak magukban. A második mérkőzésen már ismét a megszokott magabiztossággal nyertünk nagy különbséggel a veszprémi lányok ellen. Gratulálok a csapatomnak, mentálisan és fizikálisan is nagyszerűen teljesítettek. Igazi csapatként küzdöttek és megmutatták, hogy milyen komolyan gondolják a sportolói létet. Minden dicséretet megérdemelnek, csak így tovább lányok! Köszönjük a támogatást és a szurkolást a szülőknek – üzente U12-es csapatunk trénere, Debreczeni György.


Szombathelyi KKA 2 – Celldömölki VSE 17-6

Szombathelyi KKA 2 – Start SE Szentkirályszabadja 28-20

- Az előző héten mutatott játék már bizakodásra adott okot. Végre az idősebbek között is kezdjük elhinni, hogy képesek vagyunk ugyanazokat megcsinálni, mint a saját korosztályunkban. Az első mérkőzés első félidejének második felében összeállt a védekezésünk, amit az is mutat, hogy a második félidőben nem kaptunk gólt és támadásban is hoztuk, amit tudunk. A második találkozó jó iramot hozott, amely a fejlődésünket nagyban szolgálta. Amikor kellett helyén volt a szívünk és az eszünk is. Gratulálok a játékosaimnak – értékelt Surman István, U11-es csapatunk edzője.