Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Taroltak csapataink az U12-es Gyermekbajnokságban

Taroltak csapataink az U12-es Gyermekbajnokságban

Remekül sikerült az elmúlt hétvége az SZKKA U12-es, és a nagyobbak között versenyző U11-es csapatunk számára, hiszen az U12-es Gyermekbajnokság hajmáskéri fordulójáról egyaránt két-két győzelemmel tértek haza. U12-es csapatunk ellenfele a Start SE, valamint a Siófok volt, U11-eseink pedig a Zircet és a Siófokot fektették két vállra.

U12-es Gyermekbajnokság, 6. forduló, Hajmáskér:

Szombathelyi KKA 1 – Start SE Szentkirályszabadja 34-13

Szombathelyi KKA 1 – Siófok KC II 36-7

- Nem tudtunk szoros mérkőzéseket játszani ezen a hétvégén. Mindkét meccsnek az első felében meglepően sokat bizonytalankodtunk, aztán a második játékrészben már taroltunk. A két mérkőzés második félidejében összesen 5 gólt kaptunk, ez mindenképpen az erőnket és a nagyszerű csapategységünket mutatja. Élvezet volt nézni a lelkes, helyenként látványos kézilabdát bemutató csapatunkat. Köszönjük a szurkolást a szülőknek - értékelte a meccseket U12-es csapatunk edzője, Debreczeni György


Siófok KC I. - Szombathelyi KKA 2 12-16

Zirc KSE – Szombathelyi KKA 2 8-15

- Az első mérkőzéssel maximálisan elégedett lehetek. A megbeszélt dolgokat nagyon fegyelmezetten sikerült betartani és ennek az eredménye, hogy az idősebbek között sikerült a Siófok csapatát megverni. A második mérkőzésen a fegyelmezettség nyomait csak az utolsó 5-10 percben láttam, aminek köszönhetően magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. A forduló tanulsága, hogy meg kell tanulnunk két mérkőzésen keresztül koncentrálni az idősebbek között is. Az első mérkőzéshez gratulálok a csapatnak és örülök, hogy sikerült legyőznünk a félelmeinket – fogalmazott U11-eseink edzője, Surman István.