Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

,,Tartalékosan” is legyőztük a Fradit

A fővárosi zöld-fehéreken sokgólos, szép megoldásokkal tarkított meccsen sikerült felülkerekedni.
,,Tartalékosan” is legyőztük a Fradit

SZKKA – Ferencváros 39-31 (9-9, 19-11, 11-11)

SZKKA: Pődör Blanka 9, Tamási Kata 9, Farkas Nerina 2, Juhász Anna 4, Horváth Lilla 8, Szekér Petra 2, Szentgyörgyvári Lia 1, Tóth Nóri 4, Farkas Hanna, Szabó Noémi.

Sérülések és hiányzások tépázta csapattal vágtunk neki a mai FTC elleni 3x20 perces edzőmérkőzésnek, ám így is állva hagytuk ellenfelünket az első percekben. Sokat azonban nem kellett várni és a fővárosiak magukhoz tértek és az első játékrészt 9:9 re mentették! A második ,,harmadban” a cserékből és forgatásokból mi jöttünk ki jobban és 28:20-szal fordultunk az utolsó 20 percre. Ekkor már tudatosan pihentetni kezdtük kulcsjátékosainkat, ez mégsem okozott minőségromlást, így az utolsó játékrész is iksz lett, megtartva a 8 gólos különbséget. Összességében egy sokgólos, mindkét csapattól szép megoldásokkal tarkított mérkőzést láthattak a kilátogatók. 

- A foghíjas csapatunknak a felkészülését kiválóan szolgálata a mai mérkőzés! Nagyon örülök, mert több játékosomtól is kiváló teljesítményt láthattam. Köszönjük a Fradinak, hogy eljöttek és jó mérkőzést tudtunk játszani velük – értékelte a pénteki összecsapást Pődör Zoltán edző.