Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Tartalékosan is felvettük a versenyt

A kiemelt serdülő bajnokság legutóbbi fordulóját Dunaújvárosban rendezték, ellenfelünk a mérkőzés előtt a tabella második helyén állt kilenc mérkőzés után nyolc győzelemmel és egy vereséggel.
Tartalékosan is felvettük a versenyt

A vendéglátónk a kiemelt serdülő bajnokság egyik érem esélyese! Sokáig tartottuk az elején a lépést a nálunk 2-3 évvel idősebb csapattal -, majd több hiba esett a támadásunkba és a védekezésünk sem keményedett fel eléggé! Bár a félidőre lőtt 13 gólunk azt mutatta az ellenfelünk sem koncentrál eléggé! A második félidőben tovább folytatódott a rohanás melyből inkább a hazaiak jöttek ki jobban így a végére a különbség volt kérdés, és megérdemelten nyert a Dunaújváros!

 

Pődör Zoltán:,,Örülök ezeknek a mérkőzéseknek ahol ilyen jó tempót diktál az ellenfél és tudunk (kénytelenek vagyunk) a visszarendeződésben is komolyat alkotni! Büszke vagyok a lányokra hogy így foghíjasan is méltó ellenfelei voltunk a Dunaújvárosi KKA csapatának! Jó erőpróba volt a hétvégi U13-as gyermek bajnokság fordulója előtt!”

 

Dunaújvárosi KKA : Szombathelyi KKA (19:13) 36:29

Horváth Anna 3, Pődör Blanka 11, Tamási Kata 6, Győrffy Luca 3, Juhász Anna, Dobos Dorka, Farkas Hanna, Lakatos Lizett 3, Horváth Lilla 3, Sámson Petra, Tóth Nóri, Szekér Petra, Szengyörgyvári Lia, Baranyai Lara