Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Telt ház előtt előbb fantasztikus játék, majd játékvezetői főszerep és sima győzelem

Serdülő csapatunk közönségszórakoztató játékkal, meggyőző fölénnyel lépte le a győrieket.
Telt ház előtt előbb fantasztikus játék, majd játékvezetői főszerep és sima győzelem

SZKKA - Győri Audi ETO KC II 32-22

SZKKA: Tamási Kata 10, Pődör Blanka 10, Farkas Nerina 2, Juhász Anna 1, Horváth Lilla, Lakatos Lizett, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia 1, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Mórocz Viktória, Szabó Noémi, Wagner Dóri, Sámson Petra, Horváth Anna 7.

Talán meg soha nem volt ekkora érdeklődés serdülő csapatunk hazai mérkőzése iránt. Történt ugyanis, hogy vasárnap délután szurkolóink megtöltöttek a lelátót! Csapatunk pedig meghálálta a bizalmat és az első félidőben fantasztikus játékkal szórakoztatta a nagyérdeműt! Sajnos a második félidőre a csapatok helyét átvették a játékvezetők és ők kívánták a főszerepet játszani, ezzel viszont széttördelték a hazai lányok lendületét és több kétes ítélettel borzolták a közönség pattanásig feszült idegeit! Ennek ellenére magabiztos siker született és fölényesen tartottuk itthon a 2 pontot a szurkolóink nagy örömére!

- Nagyon örültem a telet háznak és szeretném itt megköszönni a kilátogató szurkolóinknak a biztatást! Bízom benne, hogy jó kikapcsolódást tudtunk nekik nyújtani ezen a szép vasárnap délutánon – értékelte a győzelmet Pődör Zoltán edző. 

Serdülő csapatunk jelenleg 100%-os teljesítménnyel, csak gyengébb gólkülönbséggel áll a tabella 3. helyén. Pődör Zoltán ,,lányai” legközelebb pénteken 16 órakor idegenben lépnek pályára, az ellenfél a 6. helyezett NEKA II. lesz.