Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Végre átszakadt a gát

A Tempo elleni idegenbeli meccsen úgy játszottunk, ahogy valóban tudunk és magabiztos győzelemmel folytattuk sorozatunkat.
Végre átszakadt a gát

Két hazai győzelem után első idegenbeli bajnoki mérkőzésünket játszottuk szombaton este a Tempo KSE vendégeként. Az elmúlt meccsek helyenként döcögős játéka után ma teljesen átszakadt a gát csapatunknál és úgy játszottunk, ahogy valóban tudunk. A nagyszerű védekezésünk mellé ezúttal gyors és közönségszórakoztató támadójáték párosult. Igazi csapatjátékkal, a helyzeteinket jól kihasználva megnyugtató, hétgólos előnnyel vonulhattunk pihenőre.  

A fordulás után már kilenc találattal is vezettünk, de aztán voltak a mérkőzésnek kiegyenlített periódusai, amikor állandósult a 7-8 gólos különbség. A magabiztos előnyünk persze egy pillanatra sem forgott veszélyben, ráadásul a mérkőzés hajrájához közeledve még egy lapáttal rá tudtunk tenni: az 50. percben elértük a tízgólos különbséget és végleg eldöntöttük az idegenbeli bajnoki mérkőzést. A végeredmény Tempo-SZKKA 21-32.

Ma játékban azt az arcunkat mutattuk, amire valóban képesek vagyunk. Öröm volt nézni a csapat játékát, büszke vagyok a lányokra. Köszönjük a minket elkísérő szurkolóink támogatását – fogalmazott a meccs után Pődör Zoltán vezetőedző.

Tempo KSE – Szombathelyi KKA 21-32 (9-16)

NB I/B 4. forduló, Gyáli Sportcsarnok

SZKKA: Balog (K) – Balogh P. 2, Kulcsár 2, Pődör R. 7, Szmolek 5, Tanaskovics 4, Varga N. 2, Horváth A. 2, Győri 4, Kiskartali 2, Szendrei 1, Biró 1, Temesvári, Papp K., Fritz (K), Christe (K) Vezetőedző: Pődör Zoltán