Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Tizenhat magabiztos győzelem, U11-es csapatunk veretlenül zárta a szezont

Klubunk három csapattal képviseltette magát az utolsó, szombathelyi fordulón is.
Tizenhat magabiztos győzelem, U11-es csapatunk veretlenül zárta a szezont

A hétvégén számunkra hazai pályán, az Oladi Általános Iskolában rendezték az U11-es Gyermekbajnokság nyolcadik, zárófordulóját. A játéknapon a Szombathelyi KKA három csapattal képviseltette magát: U11-es csapatunk mellett U10-es gárdáink is ott voltak az idősebbek között. Bár az eredményt nem számoljuk ebben a korosztályban, az nem titok, hogy U11-eseink veretlenül, 16 győzelemmel zárták az idei szezont.

- Mindenki egészséges volt, ezért a két mérkőzésen elosztottuk a játéklehetőséget, így egy kicsit mindenki tudott játszani. Bár az eredményt nem számoljuk, de ebben a régiós mezőnyben az összes bajnoki mérkőzésünket magabiztosan nyertük meg. Ez most is így volt, bár voltak hibáink, de a küzdelem, az elszántság és az akarat most is átlendített minket a holtpontokon. Jó, hogy megint itthon játszhattunk, így sok családtag láthatta, hogy milyen lelkesek vagyunk a kézilabda játékban. Ez a lelkesedés az alapja egyesületünk jövőjének. Gratulálok a lányoknak az U-11 korosztályban elért eredményekért (16 győztes mérkőzés), ez nagyszerű munka volt. Köszönjük a szülőknek, a családtagoknak, a szurkolóinknak a biztatást és a támogatást – értékelt U11-es csapatunk edzője, Debreczeni György.

Dicséret illeti U10-es csapatainkat is, akik ragyogóan helytálltak az idősebbek között.

- Jól kezdtük a mérkőzést az SZKKA I, a „nagyok,” ellen. Keményen védekeztek, bátran támadtak, amíg bírták erővel, sok jó dolgot csináltak, aztán a félidőre kijött az egy év korkülönbség. A második meccs miatt csak dicsérni tudom a lányokat, nagyon jó mérkőzést játszottunk a Lébény ellen, így kell búcsúzni az idei U11-es szezontól. Büszke vagyok a csapatomra – fogalmazott edzőnk, Virág Noémi.

- A lányok jó küzdőszellemmel álltak a mérkőzésekhez. A támadásban volt kreativitás és már szélső játékosokat is betudtuk vonni a játékba, ami tovább növelte a csapat hatékonyságát. Az idősebb korosztályban való versenyzés miatt a testi, adottságból fakadó különbségek meglátszódtak, viszont ezen a lányok felül tudtak kerekedni. Gratulálok a csapatnak – értékelt edzőnk, Mátyás Fanni.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK