Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Tízgólos győzelem az újonc Szigetszentmiklós ellen

Végig uraltuk a hazai mérkőzést, egy pillanatig sem volt kérdés, hogy ki gyűjti be a két pontot.
Tízgólos győzelem az újonc Szigetszentmiklós ellen

A bajnokságot remekül kezdő, de az utóbbi időben nem túl jó passzban lévő újonc Szigetszentmiklós NKSE csapatát fogadtuk szombat este a Haladás Sportkomplexum csarnokában. Kisebb meglepetésre a vendégek kezdték lendületesebben az összecsapást, de villámgyorsan rendeztük a sorokat és esélyeshez méltóan átvettük a mérkőzés irányítását. A 12. percben már négy gól volt az előnyünk, időt is kért az SZKNSE, 7-3. Kiváló labdaszerzések mellett a kapuból is jó teljesítmény érkezett, gyors ellentámadások végén tudtuk így növelni a különbséget. Teljes mértékben uraltuk az első félidőt, így a szünetben 17-11-re vezettünk.

A második játékrész elején gyorsan dűlőre próbáltuk vinni a találkozót, a 35. percben már kilencgólosra duzzasztottuk az előnyünket, így a lényegi kérdések tulajdonképpen már el is dőltek. A lányok persze a meccs utolsó harmadára sem dőltek hátra, a Szigetszentmiklós próbált kozmetikázni az eredményen, de végül tízgólos, 35-25-ös győzelemmel folytattuk bajnoki menetelésünket. Továbbra is magabiztosan, hat ponttal vezetjük a pontvadászatot. Köszönjük a lelátóról érkező támogatást!

Szombathelyi KKA – Szigetszentmiklós NKSE 35-25 (17-11)

NB I/B 18. forduló, Haladás Sportkomplexum, 400 néző

SZKKA: Christe – Kazai 2, Pődör B. 3, Szeberényi 2, Szmolek, Kulcsár 2, Pálffy 5 Csere: Csatlós (K), Pődör R. 8, Balogh P. 6, Böhm 3, Varga N. 3, Horváth A. 1, Pankotai, Gönczöl, Hornyák Vezetőedző: Vida Gergő