Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Tomasevics nehéz párharcot, de pozitív eredményt vár a világbajnoki selejtezőkön

Az SZKKA kapusa Szlovákia ellen készül a szerb válogatottal.
Tomasevics nehéz párharcot, de pozitív eredményt vár a világbajnoki selejtezőkön

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia kiváló kapusa, Katarina Tomasevics világbajnoki selejtezőkre készül a szerb válogatottal. Rutinos hálóőrünk nemzeti együttese Szlovákia ellen játszik oda-visszavágós párharcot, melynek tétje a decemberi, spanyolországi világbajnokságon való részvétel. Az SZKKA kapusa a szerb válogatott edzőtáborából adott helyzetjelentést.

- A hét elején kezdtük el a közös felkészülést a selejtezőkre, a csapatunk összeállítása szinte ugyanaz, mint korábban, viszont a szakmai stáb új. Most már van erőnléti és kapusedzőnk, ami eddig nagyon hiányzott. A felkészülésünk rendben zajlik és reméljük, két jó mérkőzést tudunk majd játszani Szlovákia ellen. A szlovákokkal korábban játszottunk már, jól ismerjük őket. Jó csapatról van szó, nem lesz könnyű dolgunk, de úgy gondolom, hogy a mi válogatottunk komolyabb minőséget képvisel, ezért pozitív eredményt várok – nyilatkozta honlapunknak Katarina Tomasevics.

Tomasevicsék szombat este 18 órától idegenben kezdik a világbajnoki selejtező párharcot, majd szerdán a hazai visszavágóval folytatják.