Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Tovább bővül a helyi mag!

Mayer Maja, Szendrei Barbara és Virág Noémi is ma írta alá kontraktusát a Swietelsky-Szombathelyi KKA-val. Az új szerződés 2020-ig szól.
Tovább bővül a helyi mag!

– Mi a munkában hiszünk egyesületünknek ez az egyik mottója. Mi azt tesszük, amire vállalkoztunk, utánpótlás-képzéssel foglalkozunk, az akadémista lányoknak pedig valós életpálya-modellt tudunk garantálni. Csapatunkban egyre többen vannak a helyi kötődésű játékosok, Csire Fanni, Pődör Rebeka, Bozzai Zsófi, Cser Dóri, Kozma Adrienn, Szuhogyi Laura, Jurik Petra, Csépke Dominika mellett Virág Noémi is hosszú távon kötelezte el magát alakulatunkhoz, csak úgy, mint az évek óta városunkban élő csapatkapitányunk, Mayer Maja és az ugyancsak szombathelyi jövőképet megálmodó beállósunk, Szendrei Barbara is. Mindhárman óriási erősítést jelentenek az SZKKA-nak. Jelzésértékű, hogy mindannyian nagyon szívesen írtak alá klubunkhoz, hiszen látják, hogy mi tiszteljük értékeinket – mondta a szerződések szignálása előtt Pődör Zoltán, egyesületünk ügyvezető elnöke.

– Nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor éreztetik veled, hogy számítanak rád. Ezt éreztem az SZKKA részéről. Szombathelyt megszerettem, igazi otthonra leltem hangsúlyozta Mayer Maja.

– Amikor a vezetőség megkeresett a szerződéshosszabbítás ügyében, mit mondjak, gyorsan megállapodtunk. Az SZKKA-nál tudom építeni a későbbi, civil életemet is, hiszen már kisgyerekekkel foglalkozom, az edzősködés pedig az egyik célom hosszú távon vélekedett Virág Noémi.

– Aki ismer, tudja, hogy Szombathelyen tervezem a jövőmet. A legkisebbekkel már együtt „dolgozunk”, a közösség nagyszerű, a vezetőség pedig rendkívül korrekt módon áll hozzánk. Maradunk, és komoly céljaink is vannak, úgyhogy hajrá SZKKA! tette hozzá végezetül Szendrei Barbara.