Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Továbbra is százszázalékos a Szombathelyi KKA!

Az U13-as gyermekbajnokság I.osztályának legutóbbi fordulóját Siófokon rendezték ahol csapatunk erős ellenfelekkel nézett szembe méghozzá, a Siófok KTC KFT és a Bajnok DSE Nemesvámos személyében.
Továbbra is százszázalékos a Szombathelyi KKA!

A Siófok elleni mérkőzésen a győzelem kötelező volt! Így is álltak a lányok a feladathoz bár egy ügyes szépen fejlődő csapatról van szó! 

A mérkőzés folyamán mi domináltunk gyors lerohanásokkal valamint tetszetős játékkal diktáltuk a tempót, ami megérdemelt megnyugtató győzelemmel zárult! Úgy is, hogy a végen egy kicsit kiengedtünk és hagytunk az ellenfélnek olcsó gólokat lőni!

 

A második mérkőzés a nagy rivális Padányi Veszprém vagyis a Bajnok DSE Nemesvámos csapata ellen játszották a lányaink. Az összecsapás úgy kezdődött ahogy elterveztük nagy előnyre tettünk szert a mérkőzés elején ami igaz a félidőre 2-re olvadt de mégis tetszetős játékkal rukkolt elő mindkét sorunk! Viszont a második félidőre változott a kép, rendre a helyzeteinket kihagytuk és hullámvölgybe kerültünk próbáltunk erőből kijönni belőle és már hátrányban zárkózni! Az ellenfelünk minden gólunkra góllal válaszolt! Viszont mint ahogy már az elmúlt időszakban többször is bemutatta csapatunk a finisben hátrányban sem esett kétségbe! Így "magabiztosan" egy időn túli hetessel sikerült nyernünk! Csapatunk ezzel a győzelemmel megtartotta a veretlenségét és halad a céljai megvalósítása felé!

 

Pődör Zoltán:,, Ismét egy fontos állomáson van túl a csapatunk amely miatt aggódtam! Ugyanis az elmúlt 8 napban 13 mérkőzést játszottunk! Büszkén mondhatom, hogy ismét tartásból jelesre vizsgáztak a lányok és végjátékot nyertek megint! Ehhez kellett Tamási Kata higgadt befejezése az időn túli hétméteres értékesítésénél! Gratulálok a lányoknak!

Továbbá nagyszerű hír, hogy a góllövő lista elején két szombathelyi nevet is megtalálhatunk méghozzá, Horváth Anna 1.helyen 49 gól nyolc mérkőzés után, valamint Pődör Blanka 3.helyen 40 gól szintén nyolc mérkőzés alatt.

Szombathelyi KKA – Siófoki KTC KFT 28:13 (15:7)

Horváth Anna 6, Pődör Blanka 2, Győrffy Luca 2, Lőrincz Brigitta, Farkas Hanna, Farkas Nerina 3, Szekér Petra, Lakatos Lizett 4, Juhász Anna 1, Horváth Lilla 1, Tóth Nóri 1, Sámson Petra 3, Tamási Kata 3, Wágner Dóri 1, Dobos Dorka, Szentgyörgyvári Lia 1.

 

Szombathelyi KKA – Bajnok DSE Nemesvámos 22:21 (12:10)

Horváth Anna 5, Pődör Blanka 4, Győrffy Luca, Lőrinzc Brigitta, Farkas Hanna, Farkas Nerina 3, Szekér Petra, Lakatos Lizett 3, Juhász Anna, Horváth Lilla 1, Tóth Nóri 1, Sámson Petra, Tamási Kata 5, Wágner Dóri, Dobos Dorka, Baranyai Lara.