Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Tripla győzelem a Sárvár ellen

A felnőtt NB II-ben, az U19-es valamint az U17-es III. osztályban is nyertünk a szomszédvári rangadón.
Tripla győzelem a Sárvár ellen

Az elmúlt héten három szomszédvári rangadót is játszottak egyesületünk csapatai a Sárvári Kinizsi együttesei ellen, három különböző bajnokságban. Lássuk az eredményeket és az edzői értékeléseket.

A felnőtt NB II-ben pallérozodó fiataljaink egy végletekig szoros, izgalmas mérkőzésen gyűjtötték be a két pontot hazai pályán a sárváriak ellen.

NB II., Észak-nyugati csoport, 9. forduló:

Szombathelyi KKA U22 – Sárvárfürdő Kinizsi 24-23 (13-12)

SZKKA: Fritz, Pados (kapusok), Rákos 1, Káli 2, Török 1, Ihász 4, Szabó N., Rieger 2, Szákovics 2, Kozma, Horváth A. 2, Tóth B. 1, Krilov 2, Temesvári, Németh J. 7.

- Nagy kedvvel játszottunk, sok pozitívumot láttam a mérkőzésen. Ennek örülök és remélem, hogy ezzel a pozitivitással tovább tudunk lépni – értékelt ifistáink edzője, Mirko Vujovic.


Az U19-es III. Osztályú bajnokságban serdülő csapatunknak az idősebb korosztályban kell helytállnia, a lányok ezúttal kétgólos győzelmet arattak.

U19 III. Osztály, 9. forduló:

Sárvári Kinizsi SE – Szombathelyi KKA 27-29 (12-16)

- Nagyon komolyan vettük ezt a szomszédvári rangadót. Folyamatosan vezettünk, és bár a végén kicsit izgulhattunk, összességében megérdemelten nyertünk. Büszke vagyok a lányokra, remélem lassan elhisszük, hogy tudunk jól kézilabdázni – fogalmazott serdülő csapatunk trénere, Surman István.


Az U17-es III. Osztályban igazi rangadóra készült U15-ös csapatunk, ugyanis mi és a sárváriak is 8-8 győzelemmel és hibátlan mérleggel várták a meccset. Huszár Benjámin tanítványai a második félidőben fordították meg a mérkőzést, így veretlen listavezetőként várják a folytatást.

U17 III. Osztály, 9. forduló:

Sárvári Kinizsi SE – Szombathelyi KKA 36-42 (18-16)

SZKKA: Németh E., Papp R. (kapusok), Bősze 1, Csizmazia 4, Gerencsér 2, Halász 7, Konecsni 1, Kovács R., Lang 8, Lepsényi 10, Nagy F. 6, Papp J. 1, Pintér 1, Tóth F. 1.

- A dekoncentrált kezdés után összekaptuk magunkat, így a szünetre felzárkóztunk. A félidei fejmosás után egy 13-3-as rohamot produkáltunk, amivel gyakorlatilag el is döntöttük a mérkőzést – mondta Huszár Benjámin, U15-ös gárdánk edzője.