Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U10-es Gyermekbajnokság: A lányok nagyon várták már, hogy újra meccseket játszanak

U10-es Gyermekbajnokság: A lányok nagyon várták már, hogy újra meccseket játszanak

Az elmúlt hétvégén Tapolcán rendezték az U10-es Gyermekbajnokság első idei fordulóját, ahol U10-es csapatunk mellett U9-es lányaink is szerepeltek az idősebbek között. A bajnokság 3. játéknapján U10-eseink a Győri ETO KC és a Lenti, U9-es együttesünk pedig a Sárvár és a Sümeg csapata ellen játszott hasznos meccseket.

- Felemás meccseket játszottunk, sokkal jobban kell figyelnünk a ziccerek értékesítésére, viszont a védekezéssel és a kapusteljesítménnyel elégedett vagyok. Összességében nagyon hasznos napot zártunk, dicséret illeti a lányokat – értékelt U10-es csapatunk edzője, Varga Niki.

- Mindenki várta már, hogy újra meccset tudjunk játszani. Nem látszódott a lányokon, hogy hónapok óta nem volt fordulónk. Egyénileg szép megmozdulásokat csináltak, de a csapatjátékot most hiányoltam támadásban. A védekezésben szépen segítettek egymásnak, de a visszafutással akadtak problémáink, ezeket a hibákat edzéseken folyamat majd javítani fogjuk és következő meccsre még jobbak lesznek a lányok – fogalmazott U9-eseink trénere, Pankotai Luca.