Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Négy csapattal vettünk részt az U10-es fordulón

A lányok nagyon várták már a szezon első megmérettetését.
Négy csapattal vettünk részt az U10-es fordulón

A hétvégén Celldömölkön rendezték a Kisiskolás U10-es versenysorozat fordulóját, amelyen a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia négy csapattal vett részt. A lányok már nagyon várták a meccseket, hiszen ez volt a szezon első U10-es fordulója. Edzőink beszámolóit olvashatják: 

- Két csapattal indultunk, hogy mindenki minél több játéklehetőséget kapjon. Sokat fejlődtek a lànyok, de vannak hibák is. Túlizguljuk a meccseket és sok ziccert kihagytunk ma, amit javítani kell, de dolgozunk tovább. Gratulálok a lányoknak - értékelt az I-es és II-es csapatunk edzője, Farkas Henriett.

- Az U10-es bajnokság első fordulójában az idei első mérkőzésüket játszották a lányok. Igaz az előzőekben már edzőmérkőzésen játszottunk az első, a második és a negyedik csapattal is de úgy mond ez volt az első “tétmeccs". Izgulós volt az eleje de összeségében tanulságos napot zártunk! Ezúton is köszönjük a Celldömölknek a rendezést - mesélte a játéknapról Tánczos Balázs, aki a III-as csapatunkat irányította. 

- A lányok most először léptek pályára együtt és nagyon várták a meccset. Izgatottságuk eredménye sok technikai hibában mutatkozott meg, amit az ellenfél ki is használt. Ennek ellenére végig jól küzdöttek. Ügyesek voltak - mondta Mátyás Fanni, az SZKKA IV. edzője.