Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U10: Küzdelem, sikerélmények és fejlődés

U10: Küzdelem, sikerélmények és fejlődés

Sárváron rendezték az U10-es Gyermekbajnokság legutóbbi fordulóját, amelyen U10-es csapatunk mellett U9-es együttesünk is vitézkedett az idősebbek között. Mindkét korosztályunk jól teljesített a sárvári játéknapon, a lányok bátran küzdöttek, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a sikerélmények mellett a fejlődés is látszik rajtuk.

U10-es Gyermekbajnokság, 2. forduló, Sárvár:

Sárvári Kinizsi SE – Szombathelyi KKA I.

Szombathelyi KKA I. - Körmendi DMTE

- A Sárvár ellen nagyon jól kezdtek a lányok, de a végére több technikai hibát vétettünk, ezeket próbáljuk kijavítani. A Körmend ellen ugyanúgy küzdöttek, harcoltak a lányok, így 12-8-ra nyertünk. Büszke vagyok a lányokra, gratulálok nekik – fogalmazott U10-es csapatunk edzője, Varga Niki.


Szombathelyi KKA II. - Győri ETO KC V.

Szombathelyi KKA II. - Ajkai Trampolin SE

- Nagy lelkesedéssel várták a lányok a meccseket. Azt vettem észre, hogy sokkal koncentráltabban játszottak, mint az előző fordulón. A második meccsen már sikerélményt is szerezhettek, mert rengeteg jó cselt és szép gólokat lőttek. Látom a fejlődést rajtuk és gratulálni szeretnék nekik, hogy ilyen bátran és szépen játszottak a végén – értékelt U9-es csapatunk trénere, Pankotai Luca.