Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U11: A játék minden elemében az ellenfelek fölé kerekedtünk

U11: A játék minden elemében az ellenfelek fölé kerekedtünk

A hétvégén Ács adott otthon az U11-es Gyermekbajnokság aktuális fordulójának, ahol U11-es csapatunk és U10-es lányaink is részt vettek az idősebbek között. Mindkét csapatunk a Győri ETO gárdáival találkozott és bár ebben a korosztályban nem számolják hivatalosan az eredményt, igazán jól sikerült a forduló a lányok számára.

Szombathelyi KKA 1 – Győri ETO KC II

Szombathelyi KKA 1 – Győri ETO KC III

- Az elmúlt időszakban főleg a védekezés gyakorlásán volt a hangsúly. Azt gondolom mindkét mérkőzésünkön ennek a gyakorlásnak az eredményét maximálisan visszakaptam. Támadásban is hoztuk, amiket tudunk. Egyedül a második mérkőzés első félidejével nem lehetek elégedett, de a lányok tartását mutatja, hogy második félidőben szinte minden addigi hibát sikerült kijavítani. Ugyan az eredményt ebben a korosztályban nem számolják, de szemmel láthatóan mindkét mérkőzésen az ellenfelünk fölé kerekedtünk a játék minden elemében – értékelt elégedetten U11-es csapatunk edzője, Surman István.


Szombathelyi KKA 2 – Győri ETO KC I

Szombathelyi KKA 2 – Győri ETO KC II

- Ezen a fordulón Kiss Szabolcs kollégámat kellett helyettesítenem a fiatalabb korosztály csapatunknál. Mindkét mérkőzésen a lányok próbálták a tudásuk legjavát adni. Mindenki hozzá tudott tenni a csapat játékához. A négy félidőből hárommal elégedett lehetek. Egyedül csak azt sajnálom, hogy kevesen voltak, ezért a végére nagyon elfáradtunk és szétestünk. Összességében maximális dicséret illeti a lányokat, gratulálok nekik – fogalmazott Surman István.