Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U11-es csapatunk is kitette a szívét a pályára

Dicséret illeti a lányokat.
U11-es csapatunk is kitette a szívét a pályára

A hétvégén beindultak a küzdelmek az U11-es Gyermekbajnokságban is, a Sárvár Arénában rendezett 4. fordulón U11-es csapatunk mellett U10-es korosztályunk is részt vett. Mindkét gárdánk két mérkőzésen lépett pályára, és bár az eredményt ebben a korcsoportban hivatalosan még nem számolják, összességében jól sikerült a játéknap.

Szombathelyi KKA 1 – Győri ETO KC I

Szombathelyi KKA 1 – Győri ETO KC III

- Az első mérkőzésen érezhetően ellenfelünk fölé kerekedtünk a játék minden elemében. A második mérkőzésen kicsit megijedtünk, mivel méretben is nagyobbak voltak az ellenfél játékosai és technikai tudásban is hasonló színvonalat képviseltek. Ha idővel sikerül legyőznünk az ilyenkor fellépő félelmet, akkor sokkal jobb játékra is képesek leszünk. Összességében dicséret illeti a játékosokat, mivel amikor kellett, akkor elővették a szívüket – nyilatkozta a fordulóról U11-es csapatunk edzője, Surman István.


Sárvár Kinizsi SE – Szombathelyi KKA 2

Szombathelyi KKA 2 – Győri ETO KC II

- Látszott a sok kihagyás a lányok játékán. Rengeteget technikai hiba bátortalan játék jellemezte a csapatot. Ismét fel kell venni a mérkőzések ritmusát, jobban kell majd koncentrálni a tanultakra – értékelt Kiss Szabolcs, U10-es csapatunk trénere.