Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U11-es forduló: Nagyon ügyesek voltak a lányok

A Szombathelyi KKA két csapattal vett részt a répcelaki játéknapon.
U11-es forduló: Nagyon ügyesek voltak a lányok

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia két csapattal indult a hétvégi U11-es fordulóra, amelyet ezúttal Répcelakon rendeztek. A Szombathelyi KKA I. néven szereplő U11-es csapatunk a házigazda Répcelakkal, illetve az SZKKA II-vel csaptak össze. 

- Nehéznek ígérkezett a forduló, a szünet miatt régen játszottunk. Ráadásul a vírushelyzet miatt nem tudtam a lányokkal edzeni már az őszi szünet előtti héten sem. Első mérkőzésen a Répcelak ellen ez nagyon meg is látszott. Nagyon sok technikai hibával játszottunk, nem volt csapatjáték. Újra vissza kell szokni a játékba és az közös edzésmunkába is, de örülök hogy újra a lányokkal lehetek. Második mérkőzés újra házi rangadó volt az SZKKA II-es csapata ellen. Itt viszont elégedettebb voltam a látottakkal, sok szép megoldást láttam, tetszett a lendületes játék. Akartunk játszani és küzdöttünk egymásért, ezt szeretném mindig látni. Ügyesek voltak a lányok nagyon. Gratulálok mindkét ellenfélnek de különösen az SZKKA II. csapatának és Farkas Heni kollegámnak, nagyon ügyesen játszottak. Minden kollégámnak pedig köszönöm a segítséget és helyettesítést - mondta a forduló után U11-es csapatunk edzője, Albert Krisztián.

A Szombathelyi KKA II. néven  szereplő U10-es csapatunk a házirangadó mellett a Körmendi DMTE együttesével találkoztak az egy évvel idősebb korosztályban. 

- Mi az U10-es csapat vagyunk és egy évvel idősebbekkel játszottunk. Elégedett voltam a csapat mai teljesítményével. A védekezés végig rendben volt, a támadójátékunkban vannak még hibák, amin javítani kell, de dolgozunk tovább! Gratulálok a csajoknak - értékelt Farkas Henriett az SZKKA U10-es csapatának edzője.