Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U11-es Gyermekbajnokság: Hétről hétre egyre jobbak a csapataink

U11-es Gyermekbajnokság: Hétről hétre egyre jobbak a csapataink

A húsvéti szünet után az U11-es Gyermekbajnokság küzdelmei is folytatódtak a hétvégén. A hetedik fordulót Celldömölkön rendezték, és bár ebben a korosztályban az eredményt még nem számolják, edzőink beszámolója alapján U11-es és az idősebbek között szereplő U10-es csapatunk is remekül teljesített.

U11-es Gyermekbajnokság, 7. forduló, Celldömölk:

Szombathelyi KKA 1 – Sárvári Kinizsi SE

Szombathelyi KKA 1 – Szombathelyi KKA 2

- Ritkán szoktam maximálisan elégedett lenni, de a lányok teljesítménye után most az lehetek. A támadásaink dinamikusak voltak és védekezésben a gyakorolt elemeket is egyre tudatosabban használtuk. Mindkét mérkőzésen egyértelműen az ellenfelünk fölé kerekedtünk. Gratulálok a játékosaimnak! Büszke vagyok rájuk – értékelt U11-es csapatunk edzője, Surman István.


Szombathelyi KKA 2 – Ácsi Kinizsi SC

- Két jó mérkőzést játszottunk. Az elsőn küzdöttünk, harcoltunk, próbálkoztunk de kikaptunk a jobb és erősebb, rutinosabb nagyobb csapatunktól. A második meccsen láttam, amit a héten gyakoroltunk beállós játékok, húzásból ziccer. Ami hiányzik, az a szélső aktivitás. Így is hétről hétre jobbak leszünk, gratulálok gyerekeknek – nyilatkozta Kiss Szabolcs, U10-es csapatunk trénere.