Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U11: Nagyszerű élmények az év utolsó fordulójáról

A győri Audi Arénában léphettek pályára a lányok.
U11: Nagyszerű élmények az év utolsó fordulójáról

Az elmúlt vasárnap Győrben rendezték az U11-es Gyermekbajnokság 4. fordulóját. A győri játéknapon két csapatunk is indult, a Szombathelyi KKA 1 a Lébényi KSZSE és a Mosonmagyaróvár ellen játszott.

- Hivatalosan az eredményt nem számoljuk még az U11-es korosztályban, de a negyedik fordulóban is nagyarányú győzelmeket arattunk. Ebben a korosztályban minden meccsünket megnyertük. Végre ismét teljes létszámmal vettünk részt a fordulóban. Külön élmény volt számunkra, hogy a mérkőzéseket az AUDI Arénában rendezték, nagyon klassz volt. Gyorsan és eredményesen kézilabdáztunk mind a két mérkőzésen. Az ellenfeleink nem találtak rajtunk fogást most sem, így nagyarányú győzelmeket arattunk. Sokat dolgoztak a lányok, megérdemlik a dicséretet. Bízom bennük, szeretném, ha következő időszakban is így tudnának fejlődni. Most egy kicsit visszaveszünk a tempóból, hogy januártól még nagyobbat tudjunk diktálni. Köszönöm a szülők támogatását és a bíztatást. Gratulálok lányok, csak így tovább! Boldog Karácsonyt kívánok – üzente U11-es csapatunk trénere, Debreczeni György.

Mátyás Fanni tanítványai SZKKA 3 néven a Győri ETO KC I és Győri ETO KC IV csapatával néztek farkasszemet az Audi Arénában.  

- A lányokat nagy izgalommal töltötte el, hogy Győrbe megyünk játszani. A meccseken jól sikerült a védekezés, viszont a támadójátékunkban még sok volt a technikai hiba. Mindenféleképpen azon leszünk, hogy ezt javítsuk. Gratulálok a csapatnak – értékelt Mátyás Fanni.

Az ezt megelőző napon, szombaton az egyetemi csarnokban is rendeztünk U11-es fordulót, ahol a Virág Noémi által irányított U10-es csapatunk a Bősárkány és a Győri ETO KC III ellen lépett pályára.

- Az év utolsó fordulója sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Érződött a lányokon, hogy az elmúlt időszakban minden hétvégén mérkőzéseket játszottak valamelyik korosztályban. Ezt még szokniuk kell, de összességében elégedett vagyok a csapatom őszi teljesítményével az edzéseken, az U10-es és az U11-es bajnokságban is – fogalmazott Virág Noémi.