Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U12-es forduló: Felszabadult játék, magabiztos győzelmek

U12-es forduló: Felszabadult játék, magabiztos győzelmek

Az elmúlt hétvégén Tapolcán rendezték az U12-es Gyermekbajnokság első fordulóját. A játéknapon egyesületünk két csapattal képviseltette magát, hiszen U12-es együttesünk mellett U11-es korosztályunk is indul az idősebbek között. Nézzük az eredményeket és az edzői értékeléseket.

U12-es Gyermekbajnokság, 1. forduló, Tapolca:

Szombathelyi KKA 1 – Zirc KSE 31:0

Start SE – Szombathelyi KKA 1 5:37

- Sokan vagyunk, ezért a múlt hétvégi összeállításhoz képest sokat változtattunk a keretünkön. Magabiztosan készültünk az U12-es bajnokság nyitó fordulójára és bár az első mérkőzés elején egy kicsit bizonytalanok voltunk, hamar túllendültünk a holtponton. Felszabadultan, örömmel kézilabdáztunk. Ebben a korosztályban az a célunk, hogy mindenki lehetőséget kapjon. Gyakoroljunk, fussunk sokat. Ezt most teljesíteni tudtuk. Köszönjük a szurkolást a szülőknek – értékelt Debreczeni György, U12-eseink trénere.

Bajnok DSE Nemesvámos – Szombathelyi KKA 2 16:14

Veszprém Pannon SE – Szombathelyi KKA 2 10:20

Elkezdtük a szezont az idősebb korosztályban. Az első mérkőzésen ugyan alulmaradtunk a fizikálisan erősebb ellenfelekkel szemben, de a lányok nagyot küzdöttek. A második meccsünkön nagyon egybe voltunk támadásban és védekezésben, ennek köszönhetően magabiztosan nyertünk – nyilatkozta U11-es csapatunk edzője, Virág Noémi.