Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U12-es csapatunkat megszorongatni sem tudják az ellenfelek

U12-es és U11-es csapatunk is győzelemmel szolgálta ki a közönséget a hazai fordulón.
U12-es csapatunkat megszorongatni sem tudják az ellenfelek

Az előző hétvégén hazai környezetben, az egyetemi csarnokban bizonyíthattak a Szombathelyi KKA csapatai az U12-es Gyermekbajnokság küzdelmeiben. A saját korosztályában szereplő U12-es gárdánk két nagyon magabiztos győzelemmel szolgálta ki a közönséget, míg az idősebbek között kézilabdázó U11-eseink egy szoros vereséggel és egy győzelemmel zárták a hazai játéknapot.

U12-es Gyermekbajnokság, 8. forduló, Szombathely:

Szombathelyi KKA 1 – Zalaszentrgóti KC 24-4

Szombathelyi KKA 1- Celldömölki VSE 24-5

- Az itthoni mérkőzéseken mindenki egy kicsit jobban izgul, ami természetes, hiszen sokkal többen jönnek ki megnézni a lányaikat, mint egy vidéki mérkőzésre. Ennek megfelelően egy kicsit kapkodva kezdtünk kézilabdázni. Mire a lányok megnyugodtak, akkor már látszott, ebben a korosztályban nem tudnak minket megszorongatni. Sajnálom, mert itt kellene gyakorolnunk az edzéseken tanultakat. Ebből most kevesebbet láthattak a nézők, viszont a mérkőzés előtti bemelegítés példamutató volt! Ezt is most tanulták a lányok, jó volt ez a nap az egyéni képességek és akarat felmérésére! Most lesz egy kis szünet, aztán az U13-as korosztályban folytatjuk. Köszönjük a támogatást és a szurkolást a szülőknek – üzente U12-es csapatunk trénere, Debreczeni György.


Szombathelyi KKA 2 – Bajnok DSE Nemesvámos 11-12

Szombathelyi KKA 2 – Tapolca Városi Sportegyesület 19-12

- Az első mérkőzést a jó erőkből álló Nemesvámos csapata ellen játszottuk. Az első félidővel szinte maximálisan elégedett lehetek. Jól működött a védekezésünk és támadásban is láttam szép dolgokat. A második félidőben azonban megijedtünk a lehetőségtől és sokszor egyénileg rossz döntéseket hoztunk, így egy szoros vereség lett a mérkőzés végeredménye. A második mérkőzést a Tapolca ellen játszottuk. A két meccs között sikerült kicsit rendbe tenni a fejeket és azt gondolom, hogy összességében mindkét félidőben magabiztosan és jó mentalitással kézilabdáztunk, aminek az eredménye egy sima győzelem lett. Gratulálok a játékosaimnak, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánok – értékelt U11-es csapatunk edzője, Surman István.