Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Négy győzelemmel zárta az U12-es fordulót az SZKKA

Mindkét csapatunk hibátlanul teljesített.
Négy győzelemmel zárta az U12-es fordulót az SZKKA

A hétvégén rendezték az U12-es gyermekbajnokság aktuális fordulóját, ahol a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia két csapattal is részt vett. U12-es gárdánk mindkét mérkőzését megnyerte, legyőzte a Körmendet, valamint az Ősi Andreotti SE együttesét is. 

- Az első mérkőzésünket a Körmend csapatával játszottuk. Az első félidő döcögősen kezdődött, aztán a második félidőre sikerült bemelegednünk és megkeményíteni a védekezést, így mi kerültünk előnybe, amit sikerült is megtartani. Végeredmény. A második mérkőzésünkön az Ősi csapatával találkoztunk. Sajnos ezen a mérkőzésen nem úgy működött a védekezés, mint az első meccsen, emiatt sikerült pár nem kívánt gólt kapni, de szerencsére támadásba kiváló megoldások születtek így összeségében nem volt gond a mérkőzésen - értékelt a csapat edzője, Tánczos Balázs

Körmendi DMTE - Szombathelyi KKA I. 19-23 (13-11)

Ősi Andreotti SE - Szombathelyi KKA I. 13-28 (6-12)

Az SZKKA U11-es csapata is indul egy korosztállyal feljebb az U12-esek között. A fiatalok a nagyobbak között is szépen helytálltak és ők is két sikerrel zárták a fordulót. 

Szombathelyi KKA II. - Celldömölki VSE 20-5 (11-1)

Szombathelyi KKA II. - Ősi Andreotti SE 22-21 (11-14)

- Az előző U12-es forduló után sok hibát kellett a heti edzésmunka alatt kijavítani. Először is szeretnék gratulálni az ellenfél edzőinek és csapatainak. Első mérkőzésünket a Celldömölk csapata ellen játszottuk. Lendületesen, gyorsan támadtunk, védekezésünk pedig fegyelmezett volt. Jó volt látni, hogy a lányok gyors és egyszerű játékkal szerzik a gólokat. Második mérkőzésen az Ősi csapata ellen játszottunk. Nagyon jól kezdtük a meccsünket, 3-4 góllal is vezettünk de a sorcsere után sok technikai hiba és kihagyott helyzetek miatt az ellenfél átvette a vezetést. A második félidő elejét jobban kezdtük és felzárkóztunk. Szoros mérkőzés volt, egygólos győzelemmel zárult. Egy ilyen mérkőzés nagyon jó tanító eszköz a lányok számára, hogy küzdeni kell egymásért a pályán, és összekovácsolja a csapatot. Jó úton haladunk, és fejlődünk tovább! Büszke vagyok a lányokra - értékelt Albert Krisztián, az SZKKA U11-es csapatának edzője.