Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Edzőink elégedetten értékeltek az U12-es forduló után

Az SZKKA két csapattal indult a celldömölki fordulón.
Edzőink elégedetten értékeltek az U12-es forduló után

A hétvégén Celldömölkön rendezték az U12-es gyermekbajnokság fordulóját, amelyen az SZKKA U12-es csapata mellett az U11-es lányok is indultak. U12-es együttesünk két győzelemmel zárta a napot, a Celldömölk és a kisebbik SZKKA-csapat ellen is magabiztosan nyert. 

Szombathelyi KKA I. - Celldömölki VSE 46-1

Szombathelyi KKA I. - Szombathelyi KKA II. 29-11

- Az első mérkőzésünket a hazai Celldömölkkel játszottuk, a gyors lerohanásos támadásokat tökéletesen sikerült végrehajtani, szinte minimális technikai hibákkal. A második mérkőzésen az U11-es csapatunkkal találkoztunk, lendületes mérkőzés volt, sajnálatos módon itt már sok volt a technikai hiba, de összeségében elégedett vagyok a hétvégi teljesítménnyel - értékelt az U12-es csapat edzője, Tánczos Balázs

Az SZKKA II. néven szereplő U11-es csapatunk az eggyel nagyobbak között a Körmendi DMTE-vel is összecsapott. 

Szombathelyi KKA II. - Körmendi DMTE 13-21

- Két nagyon nehéz mérkőzést játszottak a lányok, az első meccsen az SZKKA I-es csapata ellen, akik jóval erősebbek és gyorsabbak. Tisztesen helytálltak a lányok, bátran játszottak, nem ijedtek meg a nagyobbaktól. Gratulálok Balázsnak és a lányoknak a győzelmekhez. A második meccsen az első félidőben nagyon jó játék volt, végig fej-fej mellett haladtak a csapatok. A második játékrészre viszont elfáradtak a lányok, szétesett a védekezésünk, fizikailag felőrölt minket az ellenfél. Gratulálok a Körmendnek a győzelemhez. Összességében rendkívül büszke vagyok a lányokra két egymás utáni meccs volt, ráadásul két nehéz ellenfél ellen. Úgy gondolom, nagyon jó úton járunk, büszke vagyok a csapatra annak ellenére, hogy most nem sikerült győzelmet aratni - nyilatkozta Albert Krisztián, az U11-es lányok trénere.