Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U13-as forduló: Ilyen élményekért dolgozunk minden nap

Két csapatunk is ott volt a Haladás Sportkomplexumban.
U13-as forduló: Ilyen élményekért dolgozunk minden nap

A hétvégén hazai környezetben, a Haladás Sportkomplexum csarnokában rendeztük U13 Gyermekbajnokság harmadik fordulóját, ahol mindkét induló csapatunk szép eredményeket ért el, a lányok kiváló élményekkel gazdagodtak.

Szombathelyi KKA 1 - Sümeg VSE 26-6 

Szombathelyi KKA 1 - Hévíz 26-11

Dinamikus, pontos és határozott játékot mutatott be a csapat, gyors indítások és lerohanások kiválóan mentek. Kapusteljesítmény is stabil volt. Gratulálok a lányoknak, öröm kézilabda volt – értékelt edzőnk, Albert Krisztián.

Szombathelyi KKA 2 - Sümeg VSE 23-22 

Szombathelyi KKA 2 – Körmendi DMTE 11-23

Küzdelmes meccs volt a Sümeg ellen, sok technikai hibával játszottunk, de mindezt feledtették a támadásban szép és bátor megoldások, illetve az a küzdés, amit csapatként láttam. Ezért neveljük a lányokat, ezért dolgozunk nap mint nap, hogy ilyen élményekben legyen részük a lányoknak. A Körmend elleni mérkőzésen sajnos fizikális különbségek kiütköztek, így sajnos vereség lett a mérkőzés vége.  Gratulálok a lányoknak és az ellenfeleknek. Köszönöm a segítséget Pődör Zoltán ügyvezető-elnök úrnak, hogy orvosolta a problémát és Skoda Bence kollegámnak a forduló megrendezéséhez – fogalmazott U12-es csapatunk trénere, Albert Krisztián.