Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U13-as forduló: Látszik a fejlődés a játékunkon

U13-as forduló: Látszik a fejlődés a játékunkon

Nagyatádon rendezték az U13-as Területi Gyermekbajnokság negyedik fordulóját, ahol az SZKKA két csapattal is képviseltette magát. Klubunk U13-as együttese egy magabiztos győzelemmel és egy szoros vereséggel zárta a játéknapot.

U13-as Gyermekbajnokság, 4. forduló, Nagyatád:

Szombathelyi KKA 1 – Tungsram SE SE 17-9

Rinyamenti KC SE – Szombathelyi KKA 1  14-13

-Az első mérkőzésen végig fegyelmezett védekezést produkáltunk, ami látszik is az eredményen. Támadásban voltak hibák és extra megoldások is. A második meccsen örömömre már kiélezettebb volt. Egy góllal ugyan alulmaradtunk, de úgy gondolom, hogy ilyen meccsekre van szüksége a lányoknak. Voltak hibák, de végig küzdős, agresszív játék volt, elégedett voltam – értékelt U13-as csapatunk edzője, Tánczos Balázs.

SZKKA 2 néven induló U12-es csapatunk nem tudott meglepetést okozni az idősebb korosztályban, de az ilyen mérkőzéseken kiváló lehetőség adódik arra, hogy fejlődjenek a lányok.

Egerszegi KK – Szombathelyi KKA 2 18-17

Szombathelyi KKA 2 – Zalaszentgróti KC 17-28

-Az első mérkőzésen a Zalaegerszeg ellen támadásban az elején nagyon bátortalanok voltunk, védekezésben pedig csak lépegettünk nem volt fault. A második félidőben szépen kézilabdáztunk, támadásban nagyon jó megoldások voltak, védekezésünk pedig az utolsó tizenöt percben volt igazán jó. Úgy kaptunk ki, hogy lehetett volna ez egy szép győzelem is. A Zalaszentgrót ellen már bátor támadójáték volt, ez nagyon tetszett. A első fordulóban öt gólt tudtunk ennek a csapatnak lőni, most tizenhetet, ami nagy fejlődés. Védekezésben is láttam az akaratot, de sajnos a fizikális paraméterek kiütköztek. Összeségében tanulságos meccsek voltak számunkra, fejlődünk tovább! Látom a fejlődést a játékunkban – értékelt U12-es csapatunk trénere, Albert Krisztián.