Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U13, I. osztály: Felsőházi folytatás

Noha ma nem igazán játszott jól a Swietelsky-Szombathelyi KKA U13-as első ligás csapata, így is győzelemmel zárta az alapszakaszt a gárda.
U13, I. osztály: Felsőházi folytatás

Már pénteken elutazott U13-as csapatunk Kozármislenybe, az első liga alapszakaszának utolsó fordulójára, ahol két ütközet várt a mieinkre. Az első találkozón kissé „bealudt” együttesünk, amelyet a házigazda kihasznált. Később még lehetett volna esély a fordításra, de ekkor több hibát is vétettek a csajok.
A második összecsapáson sem remekeltek lányaink, de a dunaújvárosiak ellen így is kijött a két csapat közti tudásbeli különbség. A szombathelyiek közül Farkas Hanna és Lakatos Lizett teljesítményét lehet kiemelni.
Pődör Zoltán így vélekedett az utolsó fordulót követően:
– Nem tudtunk felpörögni az utolsó fordulóra, a mainál lényegesen jobban is tudunk játszani. Ami kicsit bánt, hogy így csak egy ponttal folytathatjuk a felsőházi rájátszást. Ma dekoncentráltak voltunk, dolgozunk tovább – fogalmazott az edző.  

 

Kozármisleny–Swietelsky-Szombathelyi KKA  14–12  (8–4)
Swietelsky-SZKKA: Farkas Hanna, Szentgyörgyvári Lia, Baranyai Lara, Farkas Nerina 2, Juhász Anna, Karvalics Fanni, Lakatos Lizett 6, Pajor Kata, Németh Janka, Szekér Petra 2, Nárai Nóra, Varga Vanessza 2. Edző: Pődör Zoltán.  

 

DKKA–Swietelsky-Szombathelyi KKA  13–20  (7–11)
Swietelsky-SZKKA: Farkas Hanna, Farkas Nerina 5, Juhász Anna, Szekér Petra 1, Lakatos Lizett 8, Varga Vanessza 1, Baranyai Lara 1, Pajor Kata, Karvalics Fanni, Németh Janka, Szabó Noémi 1, Kiss Brigitta 3. Edző: Pődör Zoltán.