Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U14 II. osztály: Nagyatádon kezdődtek meg a felsőházi küzdelmek

A Gyermekbajnokság LU14 II.osztályának “J” csoportjában elért 2.helyezéssel jelenleg már a K-J csoport felsőházában, a Zalaszentgrót, a Bük, a Nagyatád, a GÓNA és a Tungsram csapata mellett szerepelnek a Nardai Viktória edzette mieink is.
U14 II. osztály: Nagyatádon kezdődtek meg a felsőházi küzdelmek

Vasárnap Nagyatádon rendezték az első felsőházi fordulót, pontosabban csak ,,félfordulót", mert csak egy meccset jatszottunk.

GÓNA - Szombathelyi KKA: 17-12

SZKKA: Czenki Lara,Tiborc Mira, Kasparik Fanni, Tőke Lili, Felföldi Helga, Szabó-Rácz Johanna, Szákovics Hanna, Horváth Vivien, Szabó Lili, Horváth Lara. 

- Sajnos a sok betegség miatt ,,fél" csapattal utaztunk el Nagyatádra, elég foghíjas volt tehát a keretünk. Az eredmény ellenére büszke vagyok a csapatomra, 30 percig nagyon jól jatszottunk, az utolsó 10 percben fogytunk el, elfáradtunk védekezésben és a helyzeteinket sem tudtuk kihasználni, nem koncentráltunk eléggé. Úgy gondolom, hasznos meccset tudtunk játszani, ezeken a mérkőzéseken feljődünk és ezekből tanulunk - értékelt Nardai  Viktória edző, akitől azt is megtudtuk, hogy a  tavaszi szezonban 3  alkalommal fogunk játszani mindegyik csapattal.

A fiatal edző ezúton is köszöni a szülőknek, hogy mindig támogatják és szurkolnak a csapatnak. A jövő heti karácsonyozás után egy kis pihenőt kapnak a lányok, és amíg nem kezdődik a bajnokság, 2 kupán, a hazai Student, illetve a Debreceni Főnix Kupán is megméretnek Nardai Viktória tanítványai.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK