Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U15 I. osztály: Idén is a felsőházba jutásért akarunk küzdeni

U15 I. osztály: Idén is a felsőházba jutásért akarunk küzdeni

A Szombathelyi KKA U15-ös csapata a hétvégén az U15-ös I. osztályú kiemelt bajnokságban is megkezdte idei szereplését. Lányaink Székesfehérvárra utaztak az első fordulóban, ahol a Mosonmagyaróvár ellen fölényes győzelmet, a Győri ETO KC ellen pedig nagyot küzdve egy szoros vereséget könyvelhettünk el.

Az első mérkőzés alakulását az elejétől kezdve irányítottuk, és magabiztosan, nagy különbséggel nyertük. A második meccsen a győriek fizikális fölénye hatalmas volt, de volt tartása a csapatunknak és visszazárkóztunk egy tisztességes különbségre. Kiváló volt a lányok hozzáállása, soha nem adjuk fel és senki sem írhat le minket. Idén a felsőházba jutásért akarunk küzdeni – értékelte a forduló Huszár Benjámin, U15-öseink edzője.

U15 I. osztály, 1. forduló, Székesfehérvár:

Mosonmagyaróvári KC – Szombathelyi KKA 11-30

Szombathelyi KKA – Győri ETO KC 23-26

 

Huszár Benjámin tanítványai egy nappal később az idősebbek között, az U17-es III. osztályban is pályára léptek és a fáradtság ellenére magabiztos győzelmet arattak hazai pályán a Lébény ellen.

Huszonnégy órán belül harmadik meccsünket játszottuk, ezért látszott a csapaton a fáradtság, ami több hibát, figyelmetlenséget eredményezett. Ugyanakkor így is nagy különbséggel nyertünk. Külön öröm, hogy minden rendelkezésre álló játékosunk pályára lépett a hétvégén és pozitív élményekkel gazdagodott – értékelt U15-ös csapatunk trénere.

U17 III. osztály, A-csoport, 2. forduló:

Szombathelyi KKA – Lébényi KSZSE 40-24