Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U17 I. osztály: Egy percen és egyetlen gólon múlott serdülőink pontszerzése

A kapuban jó teljesítményt nyújtottunk és többen is bizonyítottak a Nemesvámos elleni idegenbeli meccsen.
U17 I. osztály: Egy percen és egyetlen gólon múlott serdülőink pontszerzése

 

A kapuban jó teljesítményt nyújtottunk és többen is bizonyítottak a Nemesvámos elleni idegenbeli meccsen.

Serdülő csapatunk Nemesvámosra utazott az U17-es I. osztályú bajnokság második fordulójában. Előzetesen nehéz, de nyerhető mérkőzésre számítottunk, az első félidőben folyamatosan vezettek a hazaiak és a szünetben négy gól volt az előnyük. A második játékrészben többször feljöttünk döntetlenre, sőt, fordítani is tudtunk, de aztán a döntő szituációkban hibáztunk bele és egy ilyen helyzet után a Nemesvámos az utolsó percben megnyerte a mérkőzést.

-Úgy gondolom, hogy megfelelően felkészültünk a mérkőzésre, de ma az döntött, hogy sokszor fegyelmezetlenek voltunk. Sajnálom, mert nyerhettünk is volna. Örülök, hogy a kapuban jó teljesítményt tudtunk nyújtani és többen bizonyították, hogy helyük van a csapatban – értékelt serdülőink trénere, Surman István.

BDSE Nemesvámos – Szombathelyi KKA 30-29 (16-12)

U17 I. osztály, 2. forduló

SZKKA: Albert, Pados, Piri (kapusok), Rákos 2, Nemes, Krilov, Horváth L. 1, Szákovics 9, Kiss J., Kasper 5, Szabó-Rácz, Lékai 2, Pál K. 6, Szlámer 3, Pál Zs. 1.

Serdülő csapatunk mellett ifistáink is a Nemesvámossal találkoztak az U19 I. osztály második játéknapján. A találkozón végig a hazaiak vezettek és végül meg is nyerték a meccset.

- Dekoncentráltak voltunk, nem azt csináltuk, amit előzetesen megbeszéltünk. Sok munka vár még ránk, dolgozunk tovább a hibák kijavításán - értékelt Mirko Vujovic, ifi csapatunk edzője. 

BDSE Nemesvámos – Szombathelyi KKA 34-26 (18-12)

U19 I. osztály, 2. forduló

SZKKA: Fritz (K), Török 2, Rákos, Káli, Ihász 4, Horváth A. 5, Szabó N., Vincze 2, Rieger, Pál K., Lékai 2, Tóth B. 5, Krilov, Temesvári 2, Németh J. 2.