Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U19 I. osztály: Az utolsó másodpercekben született gól döntött a Kozármisleny javára

U19 I. osztály: Az utolsó másodpercekben született gól döntött a Kozármisleny javára

A hétvégén felnőtt csapatunk mellett ifistáink és serdülőink is összecsaptak a Kozármisleny korosztályos gárdáival. U19-es együttesünk egy végig kiélezett szoros mérkőzésen végül az utolsó másodpercekben kapott góllal szenvedtek vereséget itthon. Mutatjuk az eredményeket és edzői értékeléseket. 

Nagyot küzdöttünk, de a hibáink és figyelmetlenségünk miatt bizonytalanná tettük a saját játékunkat. Tovább kell dolgoznunk magunkon és ki kell javítanunk a hibáinkat – értékelt ifjúsági csapatunk edzője, Mirko Vujovic.

Szombathelyi KKA  – Kozármisleny SE 22-23 (12-10)

U19 I. osztály, 5. forduló

SZKKA: Fritz, Pados (kapusok), Török 6, Németh J. 9, Ihász 2, Horváth A. 1, Szabó N., Rieger 1, Pál K. 1, Lékai, Tóth B. 2, Rákos, Káli, Krilov, Temesvári.

Serdülő csapatunk sorsa az első negyedórában megpecsételődött a Kozármisleny ellen, a dekoncentrált kezdés után hiába próbálkoztunk becsülettel, a hátrányunkat már nem tudtuk ledolgozni. Galéria az U17-es meccsről IDE kattintva érhető el.  

Alapvetően a nyerhető meccs kategóriájába tartozott a mérkőzés, de sajnos az elején nem koncentráltunk eléggé, így 15 perc után már akkora előnye volt az ellenfélnek, amit ezen a szinten lehetetlen behozni. A találkozó többi részével elégedett lehettem, de az elején mutatott játékunk megpecsételte a sorsunk, ezért megérdemelten nyert az ellenfél – mondta a meccsről Surman István, serdülő csapatunk edzője.

Szombathelyi KKA – Kozármisleny SE 29-36 (11-17)

U17 I. osztály, 5. forduló

SZKKA: Pados, Piri, Horváth L. (kapusok), Kasper 8, Szabó-Rácz 3, Lékai 4, Pál K. 4, Szlámer 3, Rákos 2, Pál Zs. 4, Takács K. 1, Nemes, Horváth Lu., Szákovics, Kiss J.